Onaj osecaj ,kao da su svi izludeli oko mene

Персијанци имају легенду. Један мудрац је предсказао да ће доћи време када ће сва вода, осим оне која буде сакупљена, нестати.
Уместо ње ће се појавити друга вода, али свако ко је буде пио, полудеће.
Само је један човек озбиљно схватио пророчанство и почео да скупља резерву воде.
И дошао је предсказани дан. И пресушили су сви извори.
А онај ко је послушао мудраца, пио је воду из својих резерви.
А онда су се сви резервоари напунили водом, и људи су жедно пили ту воду и сви су полудели.
А онај који је послушао мудраца, пио је само воду из својих резерви и сачувао памет.
И остао је он једини паметан међу лудима и луди су га прогласили - лудим.
И он је излио своје резерве воде на земљу и пио ту нову воду.
И тако се и он лишио разума.
А лудаци су закључили да је он стекао разум.

da to je to... :aha:

Ovo nije religija kao sto tamo nije filozofija
Tačno ovo nije religija. A jel se tvoji stavovi menjaju u zavisnosti na kom si podforumu?

Ja sam informisana kako bi inace pisala :D
Informisanost nije uslov za pisanje. Sem ako misliš da je dovoljna informisanost to što znaš da pišeš.

Greska ja sam samo dobro informisana pa umem da definisem ispravno pojmove
Ti veruješ da si dobro informisana i naravno da onda svoju informisanost ne dovodiš u pitanje. Onda si za sebe uvek u pravu.

,,,,
posle mnogo godine , sada sam se opustila malo
ne moram da definisem sama moj odnos sa majkom
moje je da pobedim, problem, a vi nekako to jako lepo definisete u mojoj glavi
...i evo,,,,
nova situacija ,,koja,,,ja ne mogu da je definisem, a ne mogu u skladu sa tim ni da yauzmem stav oko toga

..............majka je zvala , kod komsije ,komsija je rekao da cuje vecito svadje , da stalno placem i ne izlazim
--i ona se pogubila..
kayala mom bretu da ona mora da dodje ..DA ME SPASAVA...
...DA sam ja sa tim covekom nesžretna i da ne znam da se izvucem
da ona mora da se zaduzi i da dodje da me spasava
..a zapravo misli da proda stan u kome sam ja ..a ovo joj jako dobar scenario za to ...
jeli ja trebam da je ubijem kada dodje ili otrujem
jos je dodala kako sam JA NJOJ PRICALA DA SAM DOZIVELA NERVNI SLOM ZBOG NJEGA,,,
.-...Samo da napaomenem da je to bilo pre 3 godine ,,ili dve
kada sam otisla od kuce , a ona nikako nije reagovala sem da je po familiji pricala kako ja sam otisla da se.j,,bem
...istina je da sam joj pricala i rekla to,,,
to je moj pokusaj razgovora sa njom,,,
bio tada ,,

- - - - - - - - - -

ono,,, sta biste vi ucinili u toj situaciji? polomili joj glavu?

,,,,
posle mnogo godine , sada sam se opustila malo
ne moram da definisem sama moj odnos sa majkom
moje je da pobedim, problem, a vi nekako to jako lepo definisete u mojoj glavi
...i evo,,,,
nova situacija ,,koja,,,ja ne mogu da je definisem, a ne mogu u skladu sa tim ni da yauzmem stav oko toga

..............majka je zvala , kod komsije ,komsija je rekao da cuje vecito svadje , da stalno placem i ne izlazim
--i ona se pogubila..
kayala mom bretu da ona mora da dodje ..DA ME SPASAVA...
...DA sam ja sa tim covekom nesžretna i da ne znam da se izvucem
da ona mora da se zaduzi i da dodje da me spasava
..a zapravo misli da proda stan u kome sam ja ..a ovo joj jako dobar scenario za to ...
jeli ja trebam da je ubijem kada dodje ili otrujem
jos je dodala kako sam JA NJOJ PRICALA DA SAM DOZIVELA NERVNI SLOM ZBOG NJEGA,,,
.-...Samo da napaomenem da je to bilo pre 3 godine ,,ili dve
kada sam otisla od kuce , a ona nikako nije reagovala sem da je po familiji pricala kako ja sam otisla da se.j,,bem
...istina je da sam joj pricala i rekla to,,,
to je moj pokusaj razgovora sa njom,,,
bio tada ,,

- - - - - - - - - -

ono,,, sta biste vi ucinili u toj situaciji? polomili joj glavu?

ne moze ona tebe da natera ni na sta na sta ti ne zelis...
jel tvoj stan,prepisan na tebe..iskreno ja bi ih oboje oterala(i lika ako dozivljavas nervne slomove zbog njega i kevu) u 3 :) ;)
ne znam kakav ti je odnos sa bratom...???ako dodje mozes da joj zalupis vrata a bratu raci sta mislis o njoj mozes i ovu prepisku da mu pokazes i reci mu da se ne brine za tebe i njoj ne daje kesh i slicno....

ne pustaj je u kucu i ne razgovaraj s njom...

a koji ti je status sa deckom??ako krene da ti vristi ispred stana lagano pozoves policiju i prijavis uznemiravanje..veruj mi treba da posaljes poruku da te bole k**** za nju i njene potrebe i ludila...
a ovo za brata i decka kakav ti je odnos s njima?

ne moze ona tebe da natera ni na sta na sta ti ne zelis...
jel tvoj stan,prepisan na tebe..iskreno ja bi ih oboje oterala(i lika ako dozivljavas nervne slomove zbog njega i kevu) u 3 :) ;)
ne znam kakav ti je odnos sa bratom...???ako dodje mozes da joj zalupis vrata a bratu raci sta mislis o njoj mozes i ovu prepisku da mu pokazes i reci mu da se ne brine za tebe i njoj ne daje kesh i slicno....

ne pustaj je u kucu i ne razgovaraj s njom...

a koji ti je status sa deckom??ako krene da ti vristi ispred stana lagano pozoves policiju i prijavis uznemiravanje..veruj mi treba da posaljes poruku da te bole k**** za nju i njene potrebe i ludila...
a ovo za brata i decka kakav ti je odnos s njima?

..ko je rekao da je moj stan?

- - - - - - - - - -

brat joj cuti jer izdrzava njega i njegovo dete

aj sad objasni ciji je stan i ko koga izdrzava..a inace mmislila sam da se radi o tvom bratu a ne ujku..u sv slucaju nebitno...
ako imas materijalnih mogucnosti da iznajmljujes garsonjeru..why not??onda bi se resila muke..
..
i da ostavim majci da na izvolte jedinu nekretninu koja je ostala..od 4 nekretnine
proda i potrosi ko zna na sta ?

- - - - - - - - - -

jedina dobra stvar je sto je ona u sr moze biti samo 5 nedelja

njen je stan
odrekli smo se da ne bi komplikovali,,
ostavinu i sada je to sve njeno
niko nije racunao da ce poludeti u medjuvremenu
,,,,ne smem sve da pricam
ali ona je prodala imovinu vec od 150 000e i uopste se ne zna gde su joj pare
,,,
ali ja imam problem sa njom
u glavi evo na spomen da ce da dodje sve me znoj oblije
Ako nije sposobna da razumno odlučuje može od socijelne službe da se neko blizak imenuje kao staratelj. Odnosno, da tražiš starateljstvo.

Back