Isfoliras da si svrsio.Sto su one bolje od nas? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ping:Sta da se radi kad je ona svrsila dva puta , a ti jos nisi? Vec si na izmaku snage, sav si utrnuo cak ni felacio ne pomaze. Da li nastaviti sa radom i znojenjem ili odustati?
Zak:Batice kada hoces da riknes treba samo da kazes magicnu rec,a to je "JOS"...
ping:Sta da se radi kad je ona svrsila dva puta , a ti jos nisi? Vec si na izmaku snage, sav si utrnuo cak ni felacio ne pomaze. Da li nastaviti sa radom i znojenjem ili odustati?
Kazanova:Ja rekoh da žena ima 9 orgazama.
Mislim da je u pitanju ovo drugo,jer to uopste nije tako veliki problem.Mozda je devojka brzo svrsila...timmy:dal se to žališ ili hvališ
Stvarno si car,majke mi!! :wink:Stari Lisac:ping:Sta da se radi kad je ona svrsila dva puta , a ti jos nisi? Vec si na izmaku snage, sav si utrnuo cak ni felacio ne pomaze. Da li nastaviti sa radom i znojenjem ili odustati?
Nikako ne odustajati nego nasrnuti ponovo :shock: .Ako Ljubavno crevce opet zakaze, potopiti ga u caj od nane , osveziti ga i tako oladjenog ponovo u vrelinu .Ako ni tada ne ispali metkic odneti istog kod vulkanizera da mu lupi fleku.Dijagnoza je da ti negde pusta sa strane :wink:
![]()