Ona svrsila dva puta, a tebi se ne spusta!

• Začetnik teme Začetnik teme ping
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I varijanta:Enigma..za opustanje
II varijanta:Marilyn Manson (znam,iz krajnosti u krajnost,ali..i to vredi pokusati) ali ne "Beautiful people" (mislim,pesma je OK ali nije bas za tu priliku) nego vise..hm,recimo " I'm the God of ****"..
III varijanta:Probaj sa Nine Inch Nails...e ako ni oni ne pomognu...
IV varijanta:predji na 'rucni rad'..a tu ne mislim na strikanje.... :D

ping:
Sta da se radi kad je ona svrsila dva puta , a ti jos nisi? Vec si na izmaku snage, sav si utrnuo cak ni felacio ne pomaze. Da li nastaviti sa radom i znojenjem ili odustati?

Nikako ne odustajati nego nasrnuti ponovo :shock: .Ako Ljubavno crevce opet zakaze :cry: , potopiti ga u caj od nane , osveziti ga i tako oladjenog ponovo u vrelinu .Ako ni tada ne ispali metkic odneti istog kod vulkanizera da mu lupi fleku.Dijagnoza je da ti negde pusta sa strane :wink: :roll:

Stari Lisac:
ping:
Sta da se radi kad je ona svrsila dva puta , a ti jos nisi? Vec si na izmaku snage, sav si utrnuo cak ni felacio ne pomaze. Da li nastaviti sa radom i znojenjem ili odustati?

Nikako ne odustajati nego nasrnuti ponovo :shock: .Ako Ljubavno crevce opet zakaze :cry: , potopiti ga u caj od nane , osveziti ga i tako oladjenog ponovo u vrelinu .Ako ni tada ne ispali metkic odneti istog kod vulkanizera da mu lupi fleku.Dijagnoza je da ti negde pusta sa strane :wink: :roll:
Stvarno si car,majke mi!! :wink: :!:

Back