Она није љубоморна....о чему се ради???

Софија

Legenda
Poruka
54.588
Почели сте да се забављате. И баш ти се допада.
Фина је, комуникативна, занимљива, слатка, мазна...
Кад сте заједно, осећаш да је у потпуности присутна.
Међутим, чим се раздвојите, имаш утисак да не мисли баш превише на тебе.
Зашто такав утисак?
Не смара те, не зове те телефоном некад чак ни једном дневно, шаље ти смс-ове али ипак, нешто се не либи да окрене број.
Не поставља ти питања ,где си био, шта си радио, не тражи да је упознаш с друштвом, не захтева да се виђате превише често (два пута недељно је сасвим ок)...нема љубоморе, нема посесивности...

Све је то супер у почетку.
Међутим, прође први месец ваше везе, па други-трећи-четврти....а она држи исти курс.

Је л' би ти сметало?
Је л' би се триповао да има још неког поред тебе?
Или је њено понашање баш пожељно?

Зашто такав утисак?
Не смара те, не зове те телефоном некад чак ни једном дневно, шаље ти смс-ове али ипак, нешто се не либи да окрене број.
Не поставља ти питања ,где си био, шта си радио, не тражи да је упознаш с друштвом, не захтева да се виђате превише често (два пута недељно је сасвим ок)...нема љубоморе, нема посесивности...

Међутим, прође први месец ваше везе, па други-трећи-четврти....а она држи исти курс.

Је л' би ти сметало?
Meni bi smetalo to sto takva veza kavu si ti navela nema spontanih stvari, msm vidite se kad vam odgovara a ne takve gluposti...
A i sto ne bi za promenu pozvala decka nekad - mozda mu to smeta ali ne zeli da ti kaze
-.-
P.S- Pa ne mozes da programiras takvu neku stvar kao sto je veza... Mozes! - ali pitanje je dokle ce to trajati tako :D

Зашто такав утисак?

Је л' би ти сметало?

ja sam ovako nekako kao što si opisala, pa mi je odnos sa čoekom naj sasvim, potpuno sasvim dobar.

Зашто такав утисак?

Је л' би ти сметало?

takve devojke upoznajem samo :-)

to je generalno ok
al se vidi iz aviona da joj nije preterano stalo
nego je s njim tek reda radi ili samo zbog sexa ili necheg drugog
ili dok ne dodje bolja prilika
ako i nemu odgovara super,dok se ne zaletje i nada nechem trajnijem iz te veze

nebih tripovao posto nisam ljubomoran niti to ocekujem od nje, ali naravno da bi mi smetalo...to pokazuje koliko joj je stalo do mene...

Стварно мислите да јој можда није довољно стало?:think:

Значи, такво понашање на то личи....аууу...
:D

hm.... a kada zamjenimo polove, sasvim druga slika
zena je ok za vezu samo ako se lomi oko nekog, muskarcu je normalno ponasanje vrhunac truda :aha:

Bolje je da zene ne govore nista o trudu. Zene su veci deo vremena potpuno pasivne. ,Daj mi broj telefona' ,hoces da se nadjemo...?' ,skini gace!' ,udaj se za mene' su sve muske recenice koje moraju da izgovore muskarci. Da mi cekamo da zene bilo sta urade, ljudski rod bi odavno izumro, a i ovako mu se crno pise. :rtfm:

Зашто такав утисак?

Је л' би ти сметало?

Sofija pa ti mene opisa:lol:...auuuu...oduvek sam bila poput te devojke. Zasto? Zato sto nisam u stanju da se podelim tokom dana na sto delova kao hobotnica, ako sam ucila nisam mogla da odgovaram na sms u momentu, cesto prodje i par sati dok ne vidim poruku, ako se bavis nekim sportom ne mozes da izlazis svake veceri sa njim, ako imas drugarice i bliske odnose sa porodicom ne mozes zivot da podredis njemu i zafrknes sve te ljude koji su deo tebe bili godinama i godinama pre njega. 2 - 3 puta nedeljno je ok, jel nije? Meni se cini da jeste dok ljudi uce, kasnije u zivotu sve postaje ozbiljnije pa i veze ali dok su ljudi mladi postoji prostor za masu drugih stvari pored decka. To uopste ne znaci da ga ona ne voli, naprotiv, mozda jednostavno ne voli da kucka porukice jer mi iskreno padne mrak na oci kada moram da iskuckam neku.

Nije da ne pomislis na njega samo mu ne saopstis svaku misao njemu upucenu u sms-u ili telefonskom razgovoru. Sokirao bi me sumnjom da postoji neko treci, ne postoji verovatno niko vise kod nje samo joj je potrebno manje ljubljenja preko telefona...dva sms poljupca dnevno i 'ajmo na radne zadatke:lol:...tako nekako...

Sofija pa ti mene opisa:lol:...auuuu...oduvek sam bila poput te devojke. Zasto? Zato sto nisam u stanju da se podelim tokom dana na sto delova kao hobotnica, ako sam ucila nisam mogla da odgovaram na sms u momentu, cesto prodje i par sati dok ne vidim poruku, ako se bavis nekim sportom ne mozes da izlazis svake veceri sa njim, ako imas drugarice i bliske odnose sa porodicom ne mozes zivot da podredis njemu i zafrknes sve te ljude koji su deo tebe bili godinama i godinama pre njega. 2 - 3 puta nedeljno je ok, jel nije? Meni se cini da jeste dok ljudi uce, kasnije u zivotu sve postaje ozbiljnije pa i veze ali dok su ljudi mladi postoji prostor za masu drugih stvari pored decka. To uopste ne znaci da ga ona ne voli, naprotiv, mozda jednostavno ne voli da kucka porukice jer mi iskreno padne mrak na oci kada moram da iskuckam neku.

Nije da ne pomislis na njega samo mu ne saopstis svaku misao njemu upucenu u sms-u ili telefonskom razgovoru. Sokirao bi me sumnjom da postoji neko treci, ne postoji verovatno niko vise kod nje samo joj je potrebno manje ljubljenja preko telefona...dva sms poljupca dnevno i 'ajmo na radne zadatke:lol:...tako nekako...

nekako ti ne verujem
ti si mi bash klasichan primer onih shto udave tipa da pobegne od njih

То је и мени малко чудно. Мушкарци се углавном тако понашају и то је као у реду.
iskreno, kao sto rece vazdusasta, decko ti nije jedina stvar u zivotu,
ni kasnije a ne tek kada imas i sebe i porodicu, druge ljude, skolu, zanimacije sa strane, potrebu za slobodnim vremenom

kada bi se bunio na ponasanje opisano u prvom postu, shvatila bih to kao njegov manjak samopouzdanja na prvom mjestu - iz cega obicno proizilaze raznorazne sumnje i ne-bas-fino ponasanje, te manjak razumjevanja i povjerenja u mene

ako neko kome se posvetis 100% kada si sa njim, redovno se vidjate i cujete, ne moze da vidi da li ti je stalo ili ne, pa stvarno... :neutral: nismo jedno za drugo

nekako ti ne verujem
ti si mi bash klasichan primer onih shto udave tipa da pobegne od njih

...hehehe ne mozes biti dalje od istine nego sto jesi...ja sam bas zafrknut individualac.... morala bih zapravo da se menjam u suprotnom smeru jer mi vise ne prolazi sve sto mi je prolazilo pre par godina...omatorelo se pa ne moze kao ranije na zalost ali kada bi se ja pitala bilo bi kao kod Vudi Alena "nas brak cuva park izmedju nasih stanova":aha:

Зашто такав утисак?

Је л' би ти сметало?

ODGOVORA IMA VISE A PONASANJE ISTO ....

ne znaci da ima drugog ....no vjerojatno nije onaj pravi ..to je sigurno ....;)

dali je to normalno ...zavisi od toga sta ocekuje druga strana i sta pokazuje ..svatko ima izbor .....pa sammora da shvati

prvo dali mu je stalo do te ososbe ..pa ako je mora da ga to muci ali moze da se sa tim nosi .u uvjerenju da ce doci njegovih pet minuta

drugo moze da ima isti odnos no taj odnos nije kvalitetan .....vjerojatno obojici odgovara ...
jer ako netko nema par minuta REDOVNO ... da odvoji za nekoga do koga ti je stalo

sigurno ti nije stalo do njega ....:sad2:

po

meni to bi bila neobavezna veza onako usput ...barem za jednoga ako ne i za oboje :think:

Bolje je da zene ne govore nista o trudu. Zene su veci deo vremena potpuno pasivne. ,Daj mi broj telefona' ,hoces da se nadjemo...?' ,skini gace!' ,udaj se za mene' su sve muske recenice koje moraju da izgovore muskarci. Da mi cekamo da zene bilo sta urade, ljudski rod bi odavno izumro, a i ovako mu se crno pise. :rtfm:
Ух, па ти си наилазио на неке без трунке иницијативе изгледа.;)
Нису све жене такве.:)

Мада, искрено, страшно ми је одбојно ако је женско навалентно. Много одбојније него кад је мушкарац такав.
Од вас се некако очекује да освајате, а од нас да заводимо.
Па у складу с тим, углавном је мушкарац тај који мора да иницира.:)

Back