ona ne prica o nicemu drugom nego o seksu

Gazdarica:
Budes li se u musko-zenskom drugarstvu nadao sivim tonovima, sve su prilike da ces izaci suvog k..., pa ti sad kako hoces...
I jesu, pacenici su oni, koje opisah...
Nisam im ja za to kriva, zar ne?

Seks je jedan od najvaznijih aspekata u covjekovom zivotu i sasvim je normalno da se o njemu prica... Dakle, u cemu je problem?

Razlika izmedju neobaveznih shemi i drugarstva garniranog seksom je u samoj postavci odnosa izmedju dvoje ljudi... Ako si imao takve price, onda dobro znas kako nastaju jedne, a kako druge...
Doduse, onda bi tvoje pitanje bilo i suvisno...
ustvari, kad bolje razmislim stvarno ne praktikujem takva prijateljstva. Za drugaricu je preduslov da me fizichki ne privlachi, i da u meni vidi ono shto jesam, bash da ne bi dolazili u takve dileme. Imam par dobrih drugarica, koje sam dobio nakon nashih propalih veza, a koje su mi opet dosta i pomogle u zivotu ali nikada se ne postavlja pitanje da li bi zavrshili u krevetu. Stvarno me dovodish u dilemu.

AcaBg82:
Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.

Da li to znaci da mogu komotno da je kresnem???

Ma jok, samo vi razvlachite stare zzvake.

CETERUM CENSEO CARTHAGINA ESSE DELENDAM (inache smatram da Kartaginu treba razoriti - Katon, chuveni drzzavnik Rimske Imperije). Inache i ja smatram da Gazdaricu treba razvaliti, isterati zlo iz nje i uterati joj DOBRO moj pobro !

Lucky Luck:
Ne, ovaj... uvidjam. I trebao sam odmah videti kolika je razlika izmedju "mi se kreshemo ali smo prijatelji" i "mi smo prijatelji ali se kreshemo" Iskuliraj malo, ipak je ovo zezanje.
Ih, pa mogao si lijepo reci da nemas iskustva u takvim odnosima, umjesto sto se qrcis ovdje... Bez veze ti je to...

Btw. Mnogo su vece sanse da izgubi drugaricu, nego da je kresne... Ako je spreman na taj rizik, iliti ako mu nije stalo do drugarstva, onda samo naprijed...

Udri joj prstenac, pa vidi reakciju.
c008.gif

Gazdarica:
Btw. Mnogo su vece sanse da izgubi drugaricu, nego da je kresne... Ako je spreman na taj rizik, iliti ako mu nije stalo do drugarstva, onda samo naprijed...

jaka mu je to drugarica! nije bas nikakva steta ako je izgubi.

zato momak, ako bi da je kresnes, a ako nesto pocne da sere teraj je u pi*ku materinu. ima i boljih riba i boljih drugarica. veruj mi.

ova konkretno nije vredna tvog lupanja glave.

AcaBg82:
Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.

Da li to znaci da mogu komotno da je kresnem???
Jok, znači da ti je drugarica žešći smor. Nemam neko mišljenje o sagovornicima koji se uvek drže istih tema, osim par pretpostavki:
- ili su toliko nesigurni u sebe, da su spremni do sudnjeg dana tupiti o onome što kao poznaju, plašeći se da ne ispadnu glupi davajući svoje neizgrađeno mišljenje o imačem drugom, za njih još uvek nepojmljivom, ili
- je zanima tvoje mišljenje, možda ima neke nedoumice, ali ne ume da se izrazi na odgovarajući način.

U svakom slučaju, pričaj sa njom. Za to prijatelji i služe. Mož i da probaš da je kresneš, i to se dešava.

Razmislite o ovome: koliko vaših istopolnih prijatelja je u jednom periodu (uglavnom adolescencija) tupilo samo o sexu, i za koliko njih ste se zapitali da li je to znak da treba da ih kresnete? Isti princip vam je i za raznopolne.

DisMisaL:
Razmislite o ovome: koliko vaših istopolnih prijatelja je u jednom periodu (uglavnom adolescencija) tupilo samo o sexu, i za koliko njih ste se zapitali da li je to znak da treba da ih kresnete? Isti princip vam je i za raznopolne.

interesantno razmisljanje. i mogu samo da dodam: pas koji laje ne ujeda.

mozda ta riba prica stalno o sexu zato sto ga nikad nije ni imala? kao i adolescenti i tinejdzeri koji se najvise loze na sex i samo o tome trube, a da im se ukaze prilika, ne bi znali ni da nadju onu stvar.

Back