ona ne prica o nicemu drugom nego o seksu

AcaBg82:
Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.

Da li to znaci da mogu komotno da je kresnem???


Nego. Samo navali. Mada ja sam imao njih dve koje su se predamnom presvlacile i nisu htele dati. Ima svakakvih lujki. Ali bi trebalo da se ova hoce mamlat.

Reci joj otvoreno. Nema sanse da se naljuti.
 
VesticaBG:
Zagorela ti ortakinja, ne brines za njeno zdravlje, nego je mucis... c..c..c..
MANIJACE!!!!!!!

Jes' zagorela 100%... Ali pitanje je šta hoće... Žene su čudna stvorenja... Meni jedna tako, a kad sam hteo da je kresnem reče: "Mi smo drugari... Ako se to desi, sve će se promeniti... Ne želim da te izgubim kao drugara... "

Pokušaj... Ako imaš sreće biće pametnija od ove moje. :lol: Ali, možda se i naljuti... Postoji bar 80% šanse da će je to brzo proći. Ne fali ti ništa da pokušaš.
 
billy_THE_kid:
Ma nema sanse da je kresnes....cim tako slobodno prica o tucanju pred tobom, smatra da si ili bezopasan, ili *****..

Hm, sa ovim bih se i ja složila...Ako sa nekom muškom osobom pričam o takvim stvarima znači da sam sigurna da on nema tih namera (sa mnom :-D ).
Mada, opet, zavisi šta i na koji način priča...;-)
U svakom slučaju, ništa te ne košta da nabaciš neku :-D nevinu :-D primedbu, da vidiš da li će se upecati ili ne, pa posle lako možeš da se povučeš ako nisi bio u pravu.;-)
 
AcaBg82:
Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.

Da li to znaci da mogu komotno da je kresnem???
uglavnom su takve ribe veoma stdljive,a tu svoju stidljivost prikrivaju na takav nacim kao ta tvoja drugarica...stoga ja mislim da bih istog momenta zbrisala sa planete kad bi je uhvatio za sisu :lol: :lol: :lol:
 
A ti njoj reci kako je Becka filharmonija dobro svirala na novogodisnjem koncertu... :lol: mislim da joj ne ostanes duzan... :lol:
Naravno da treba da dejstvujes... ako hoces... ako ti se svidja...

Mada sam i ja imao slucajeva da kaze da ima tipa i da ga ne vara a onda namerno prica price da ti se digne do neba... :roll:
 

Back
Top