Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.
Da li to znaci da mogu komotno da je kresnem???
AcaBg82:Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.
Jok cekaj da te lepo zamoli,mozda da joj trazis pismenu molbu.AcaBg82:Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.
A ti,starija sorta?Psihologue:RODNA OVA GODINA 82 -
frozen1982.:A ti,starija sorta?![]()
VesticaBG:Zagorela ti ortakinja, ne brines za njeno zdravlje, nego je mucis... c..c..c..
MANIJACE!!!!!!!
Bane slazem se.banegad2004:@aca
ti si jos jedan koji bi da nas poprckuje
neka hvala
imamo vec deckica i trazim_drustvo
billy_THE_kid:Ma nema sanse da je kresnes....cim tako slobodno prica o tucanju pred tobom, smatra da si ili bezopasan, ili *****..
billy_THE_kid:Ma nema sanse da je kresnes....cim tako slobodno prica o tucanju pred tobom, smatra da si ili bezopasan, ili *****..
uglavnom su takve ribe veoma stdljive,a tu svoju stidljivost prikrivaju na takav nacim kao ta tvoja drugarica...stoga ja mislim da bih istog momenta zbrisala sa planete kad bi je uhvatio za sisuAcaBg82:Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.
Jel ti samo slusas ili i ti pricas o seksu ili trcis u wc da ga izbacas.AcaBg82:Imam drugaricu koja samo prica o seksu i kako se ****, kad god smo zajedno a cesto smo i sami. Kad god ostanemo nasamo ona prica o seksu i jebanju.