Ona me čini nervoznim

svorkapa

Zainteresovan član
Poruka
136
Pozdrav, postoji jedna cura u čijem se društvu osećam baš nervozno i imam ogromnu tremu kada mi priđe. Bukvalno mi se jezik zaveže, mozak kao da prestane istog trenutka sa radom a srce bije kao ludo. E sad me kopka što mi se to do sada nije dešavalo sa ljudima a naročito sa devojkama, obično budem na nekom višem nivou što se tiče samopouzdanja. Znači li to da mi se sviđa za cura na nekom podsvesnom nivou ili šta. Onako fizički me baš i ne privlači a ni duhovno. Primetio sam jedino da imamo nekih zajedničkih interesovanja i to je sve. Inače na sve načine pokušavam da je izbegnem kao pod izgovorom da ima dečka i da nemam tu ja šta da tražim, mislim da sam joj se sviđao pre izvesnog vremena što je na neki način pokušavala da mi pokaže ali sam shvatio tada sve to kao šalu. Da je slobodna moguće da bih nešto i pokušao a opet kažem nisam do sada nikad imao toliku tremu zbog devojke i ne znam šta bi to moglo da bude u pitanju..

Možda je ipak nešto drugo u pitanju kao npr. da podsvesno ne volim tu osobu i da je ne želim u svom životu, ili bar ja mislim da me je strah od nje iz nekog neobjašnjivog razloga pa je zbog toga izbegavam
Kako si predstavio situaciju meni se cini da si se zaljubio...
Ljubav je ionako iracionalna, zato se i ne snalazis...

Pozdrav, postoji jedna cura u čijem se društvu osećam baš nervozno i imam ogromnu tremu kada mi priđe. Bukvalno mi se jezik zaveže, mozak kao da prestane istog trenutka sa radom a srce bije kao ludo. E sad me kopka što mi se to do sada nije dešavalo sa ljudima a naročito sa devojkama, obično budem na nekom višem nivou što se tiče samopouzdanja. Znači li to da mi se sviđa za cura na nekom podsvesnom nivou ili šta. Onako fizički me baš i ne privlači a ni duhovno. Primetio sam jedino da imamo nekih zajedničkih interesovanja i to je sve. Inače na sve načine pokušavam da je izbegnem kao pod izgovorom da ima dečka i da nemam tu ja šta da tražim, mislim da sam joj se sviđao pre izvesnog vremena što je na neki način pokušavala da mi pokaže ali sam shvatio tada sve to kao šalu. Da je slobodna moguće da bih nešto i pokušao a opet kažem nisam do sada nikad imao toliku tremu zbog devojke i ne znam šta bi to moglo da bude u pitanju..
Reci joj da imaš dečka...:D:mrgreen:

Vidi cim pitas na zenama nema tu leba

Ona se tebi podsvesno sviđa, proradila ti je ta neka hemija.
To i nije na svesnom nivou.
Ništa strašno.
Uvek se nađe neko drugi ili treći da ti pobudi hemiju ko je slobodan.
Proći će samo od sebe kada je bolje upoznaš. Onda ta hemija pukne kao balon kad shvatiš da to nije ono što misliš da jeste.
Zaljubljenost je slepa.
Osoba koja treba da ti bude partner u životu pre svega treba da ti prija i da te veseli (a nerviraće te takođe) ali da prevagu odnese mir koji imaš kada si sa tom osobom, a ne nervoza.
Da moš se onako otvoriš do kraja.

Nije poenta u njoj već u meni zbog čega se osećam toliko nervozan u nečijoj blizini da se to sutra ne manifestuje u neki još veći strah i fobiju
Sad već preteruješ,...! U šta,... fobiju od žena?😁
Ne ide to baš tako,...moraš da upoznaješ žene, pa da vremenom sam skontaš kakva ti odgovara. Svaka fobija se tako i leči, strahu se " gleda u oči".

Sad već preteruješ,...! U šta,... fobiju od žena?😁
Ne ide to baš tako,...moraš da upoznaješ žene, pa da vremenom sam skontaš kakva ti odgovara. Svaka fobija se tako i leči, strahu se " gleda u oči".
Nemam fobiju od žena baš naprotiv nikad mi nije bio problem da startujem devojku i da joj priznam da mi se sviđa jer mi nije bio problem da ih slažem ali sa ovom se pogubim čini mi se da ću i sopstveno ime da zaboravim a da je muvam ma nema sile

Back