Ona ima pet godina i već je krenula stopama sestara Kardašijan

Devojčica od pet godina nije krenula ničijim stopama...mama ili neko drugi ju je u to ubacio. Sa pet godina još uvek nakrivo vezuju repiće i igraju se u pesku i spavaju popodne . To što je neko koristi kao živu lutku za sticanje kvazi popularnosti je tužno i strašno u isti mah...

Naš razgovor u parkiću pre par dana, razgovaraju dragocena (koja sada spava) i drugarice šta će obući za prvi dan škole. Jedna od njih pita je šta će obući i ona onako ozbiljno odgovara- Pa, odeću.
-Ali, zar ne želiš da budeš lepa? pita sedmogodišnja devojčica!

ovi bogataši...cepaju odeću od obesti..pa to videle naše cure, pa i one cepaju farmerke, a vidim počele da cepaju i jakne i ko na ovim slikama sa linka i majce...

da stvarno nemaju za celu majcu, ne bi tako bilo,...ajde ako tolko oće da bude siromašna i pocepana neka razdeli svoje materijalno bogatsvo i neka živi od desetak hiljada penzije
ili dvadesetak nilj plate...
ili možda i mnogo manje

elem, šta imam na temu - pa preterano je, naravno
ali kad pogledate oko sebe, deca mnogo rano ""sazrevaju" kad je oblačenje u pitanju i "mnogo su slatka" - "ljubi ih tetka"
ne igraju se u pesku jer su alergična
ne trče, jer će se oznojiti, ne čupaju travu, jer tu piške kuce, a mace zatrpavaju svoju kaku
mislim na to da se deca sve više oblače i formalno ponašaju kao odrasli
ne znam samo šta će da rade sa 16 godina? igraće se u pesku?

msm do određene granice je normalno da oponašaju odrasle i da žele da izgledaju lepo,al po mom mišljenju, malo je prevaziđena ta granica...al dobro, to sam samo ja.

1234353_624870077543263_585276968_n.jpg

... stize mi obavijest na fb kako sam ovo objavio tacno prije tri godine ... da bi danas na krsti procitao ovu temu ... jezivo :eek:

P.S. meni je odvratno kada vidim devojcice da se tako puce i chepe i montiraju
odvratno mi je i kada vidim devojke i zene da to rade
al bas pizdim na to
sta se bre pucis i cepis bre?
imam drugaricu koja stalno stavlja slike sa nekim grimasama i napucenim ustila i pozira ko blesava....
presedne mi kad otvorim fb i izlete njene slike

- - - - - - - - - -

1234353_624870077543263_585276968_n.jpg

... stize mi obavijest na fb kako sam ovo objavio tacno prije tri godine ... da bi danas na krsti procitao ovu temu ... jezivo :eek:

kako je ovo moguce kada jajnici ne pustaju jajne celije dok ne pocne pubertet?

http://zena.blic.rs/Moda/43933/Ona-ima-pet-godina-i-vec-je-krenula-stopama-sestara-Kardasijan

Procitajte clanak, ali ne zelim da prenosim fotke jer ovo je dete bukvalno unisteno. Sta iskompleksirane majke rade svojim cerkama.

Jadno dete, jadna deca.

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Има ли дете избор живећи изложено у таквом окружењу. Њеној невиној души је презентован један начин живота. Туга.

Koliko god o tome razmišljao ne pada mi na pamet neko odgovarajuće rešenje koje bi moglo da reši ovakve i slične slučajeve.

Koliko prava treba da imaju država i nadležne službe kada je u pitanju odgajanje deteta? Gde se povlači crta?

Kada treba reći "ne, ti ne zaslužuješ da vaspitavaš ovo dete i mi moramo da te nadziremo/kontrolišemo", da ne idemo u ekstreme tipa oduzimanja deteta?

Jel ove nakaze od roditelja treba pustiti da unište ovo dete, zarade na njemu ili čak da naprave još nekoliko u istu svrhu?

Back