Ona i njena 2-3 dečka?

Poruka
22.606
Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:

a kako da reagujemo....? Evo kako ja reagujem, na ovom forumu ima tema na kojima djevojke se zale zasto se one nazivaju ku*vama ako spavaju sa nekoliko muskaraca, a muskarci su frajeri ako spavaju sa nekoliko djevojaka, a sada ce iste te djevojke na ovoj temi da pljuju (po sebi) na osobe koje si pomenula u svom postu, odnosno djevojke koje pored veze imaju i kombinacije....zar to nije malo protivrecno jedno drugom, kao i same zene, vi ne znate ni same sta hocete vise.....tako ja reagujem...

Veruj mi majke su najvise odgovorne za takvo ponasanje.uce svoje cerke :D..znam nekoliko primera xD
to su (jeste mozda teska rec,ali nmg da nadjem adekvatniju:D ) ***** u `odelu` postene devojke,tzv devojke na dobrom glasu....
to su devojke koje zele da `opipaju teren` ,prodju sve i izaberu najbolje po svom ukusu.A ujedno imaju i rezervu (sebi ne smeju dozovliti da budu izigrane od strane svog muskarca..kec u rukavu :D).a da pri tom niko javno ne kaze za njih da su bil sa svakim :)
to kazem zbog tih primera :D verovatno nije slucaj sa svim takvim devojkama,ali ima smisla..

a kako da reagujemo....? Evo kako ja reagujem, na ovom forumu ima tema na kojima djevojke se zale zasto se one nazivaju ku*vama ako spavaju sa nekoliko muskaraca, a muskarci su frajeri ako spavaju sa nekoliko djevojaka, a sada ce iste te djevojke na ovoj temi da pljuju (po sebi) na osobe koje si pomenula u svom postu, odnosno djevojke koje pored veze imaju i kombinacije....zar to nije malo protivrecno jedno drugom, kao i same zene, vi ne znate ni same sta hocete vise.....tako ja reagujem...

djevojke ne zaobilazite mi post....molim komentar na ovo :)

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:
Kad ima ljubavi,nema prevare(tako ja gledam,i bilo kakva prevara je znak nedostatka ljubavi i tacka) sto znaci da ta ljubav nije dovoljno velika...A,ja pretpostavljam da ni taj momak nije nevinasce..:rumenko:

:besna:
Kako je ovo izlizano.
Mislim... devojke traze reputaciju sto ih prevalilo pola grada... normalno da su lakog morala, svasta... A ja prva ne bih bila sa momkom koji ih je prevalio jos toliko, jer je evidentno da nema kriterijum, samo bih se uvredila. :mrgreen:

Ja smatram da ovako organizovana devojka, ocigledno zna sta hoce. :per:

Nije mene ni pitao a ako ga nešto interesuje u tom kontekstu i njegovom rezonovanju, onda neka otvori temu a ti mu odgovaraj na nju.:manikir:

pa jeste, nisam samo tebe pitao....nego sve, i msm da nema potrebe za novom temom kad ova tvoja pokriva makar 70% mog posta...

samo zelim da ako stojis iza toga da djevojke ne bi trebalo da se nazivaju fuxama ako spavaju sa nekoliko momaka raznih, da ne bi trebale ni da ti smetaju ove sto pored veze imaju i kombinaciju...jer to mu dodje na isto...

Ja smatram da ovako organizovana devojka, ocigledno zna sta hoce. :per:

za švalerisanje treba imati mozga, pre svega

tačno znati kome šta pričaš
koncentracija uvek prisutna
ne sme da bude greške (pogrešno ime, pogrešan sms...)
eliminisati sve ljude i situacije koje bi tu dvojicu (trojicu, koliko god) mogli da dovedu blizu
u svakom momentu imati izgovor, za ne daj bože
...

glup čovek ne može dugo da se švaleriše, brzo bude provaljen

za švalerisanje treba imati mozga, pre svega

tačno znati kome šta pričaš
koncentracija uvek prisutna
ne sme da bude greške (pogrešno ime, pogrešan sms...)
eliminisati sve ljude i situacije koje bi tu dvojicu (trojicu, koliko god) mogli da dovedu blizu
u svakom momentu imati izgovor, za ne daj bože
...

glup čovek ne može dugo da se švaleriše, brzo bude provaljen

nepazljiv covek..ne glup
a mozda je nepazljiv i glup isto :think:

pa jeste, nisam samo tebe pitao....nego sve, i msm da nema potrebe za novom temom kad ova tvoja pokriva makar 70% mog posta...

samo zelim da ako stojis iza toga da djevojke ne bi trebalo da se nazivaju fuxama ako spavaju sa nekoliko momaka raznih, da ne bi trebale ni da ti smetaju ove sto pored veze imaju i kombinaciju...jer to mu dodje na isto...

a gde sam ja to stala iza toga što si naveo msm daj mi post da se podsetim.:think:

Back