Ona i karijera, unapredjenje i komoditet

a bre ljudi ako žena neće da radja -- neće i gotovo ,, e sada se jave neki pametni i postave pitanje ; a što ti nećeš da radjaš .. i ona počne sa gomilom izgovora od kojih verovatno ni jedan nije pravi ,,, dakle naleteće neki što će da je natakari na stojka ,napumpa ,, ali.. to kad se desi ,,, pa nemojte ljudi bre da preuveličavate ,, koji procenat žena do četrdesete ne rodi dete ----pa samo one što ne mogu .. a izgovora ima gomila i onda se neke zapaljene muške glave jave ---glave jave --a ?? :D
i razmatraju njenu neiskorišćenu plodnost ,,,,,,,,,,,, bezveze tema

schatje:
Ja još uvijek studiram i nemam namjeru da imam djecu još neko ( malo duže vrijeme :) ), ali nisam namjeravala ni da to “odgodim“ na neodređeno – dok stvorim karijeru ili šta već... Nekako sam o svemu tome razmišljala odvojeno, kao ono - kad razmišljam o karijeri i kad se bojim za posao ne razmišljam o djeci i obrnuto... Zapravo, malo sam se poplašila. Patak, pravo si me trznuo...

Evo mog recepta... Rodis dete u sred studija, i dok zavrsis ono vec veliko, moze i u vrtic, a ti lepo radis ;)

Jedno pitanje, ko je izdrzavao dete dok si ti studirala?

patak shto ti malo ne odes sa foruma, zalizesh kosu, nabacish koju zhenu i dodjes ovde opushteno da *****. kevu svima.
i malo fizikalishi da ocvrsnesh iako si sa sela
malo nekako da budesh ok
nemoj na private da mi pises ja se josh malo izivljavam pa se ponovo krijem... ali nemam bash snage

boze je l se ova poruka s pocetka promenila sad mi deluje zanimljivo

Gazdarica:
avesic:
koji procenat žena do četrdesete ne rodi dete ----pa samo one što ne mogu ..
Poznajem i neke zene koje su u braku, ali su svjesno odlucile da nemaju djecu... Naravno, u dogovoru sa svojim muzevima...

ma da ali procenat je mali ,, ali kako ti znaš da nemaju neki interni dogovor da im bude takva priča ,,a recimo neko od njih ne moze ,, jedino ako im je drugi brak pa imaju po koji komad iza sebe ,,, ma nemam pojma ,,svejedno mi je ,, ako neko neće onda neće i ne treba nikoga da se tiče

sto volim kad neko tako nenormalno postavi stvari....i opet tvrdnja u prvom postu - karijera i dete ne ide...
nije mali procenat zena koje jesu odustale od karijere i posvetile se deci ali su se potrudile da to nabijaju na nos svakom i u svakoj prilici...u kakvu osobu moze da izraste dete koje vaspitava frustrirana majka?
ako se neko ne ostvari u zivotu, bilo kako, bice frustriran i tacka! a takvi ljudi nisu dobri roditelji pa makar sa decom provodili 24h dnevno...

nekog potpuno ispunjava da se posveti deci, nekog ne...ko uopste moze da se usudi da propisuje ljudima kako ce da zive???

i manite se vise tih idealistickih slika o zeni koja vadi vrucu pitu iz rerne kad se vi (muskarci) vracate sa posla...oko nje par komada dece, svi srecni i lepo vaspitani...niko nista ne zeli, ne trazi, zna se gde je kome mesto...
koji kic...odakle vam to samo? iz americkih filmova iz 50-ih?

Back