Ona fora - Woman without her man is nothing

Duboko u tebi

Domaćin
Poruka
3.413
4c72ae1d918bb3.25585805frogview-gallery.jpg

Sa slucaj da slika nestane:

An English professor wrote the words, “Woman without her man is nothing” on the blackboard and directed his students to punctuate it correctly.
The men wrote: “Woman, without her man, is nothing.”
The women wrote: “Woman: Without her, man is nothing.”

Znate na sta mislim...

E sada, u ovoj prici (svi) muskarci su napisali ono prvo, a (sve) zene ono drugo...

Sta bi ste vi zene napisale? A mogu i muskarci da kazu. ;)

Ja mislim da bih se, posle nekih stvari koje sam doziveo skorije, ipak odlucio za onu drugu verziju... :(
Sto, naravno, znaci da bi zene trebalo da se odluce za prvu varijantu ;) , dakle obrnuto od onoga sto ljudi vecinom urade... :(

Hm...ako bi mene pitali, onako najiskrenije, ja bih napisala tamo: "Ja sam bila neko ko je bila istinski puno tužna, bez njega. " Što bi značilo, da ja nisam neko ko ne vredi, bez njega, kao osobe. Da ja ne postojim, ako nisam u duJetu, ako naprosto nešto nemam. Vredim i bez muške polovine uz sebe, ali bi mi svakako udvoje blo puno lepše, sadržajnije , lepše i bolje. To ne znači da ni ovako nije ok, ali za prvim nekako srce žudi. U nedostatku istoga, uvek sam smatrala, govorila i pisala...mislila...biti i ostati svoja. Ne valja ni biti samac udvoje kao ni udvoje samac.

Ako bi trebalo da se napiše onako baš, baš..., ja bih rekla: "Profesore, ja bih da napišem ovako...Nekad nečija, nekad ničija, nikad svačija, uvek svoja".

To je najpribližnije onome šta ja jesam bila, šta ostajem i šta uvek biću. Sa muškarcem ili bez njega, pored sebe.

:hvala:

mislim da ovo vazi za oboje
I Ajnstajn i Mileva i jos milion primera gde su on i ona bili jedno drugom ono sto je nedostajalo da to bude to sto jeste
Prosto kad pomenes tu osobu - setis se i njenog para
Ima takvih ljubavi i brakova u zivotu
I ma kako da se srecu drugi ljudi, takve veze opstaju uprkos svemu

Jer on iz nje izvlaci ono najbolje, kao i ona iz njega

Tako da ne smatram ni pod 1, ni pod 2, mislim da je to reciprocno kada se dvoje pravih nadju

Back