LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.152
mali princ koji je nacrtao zmiju koja guta slona
ajm a lizard...king of lizard : D
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirisana diskusijom na trenurnoj temi i sada već kultnom temom o un dijeti.
za neobaveštene, un je jedna sumanuta dijeta prema kojoj svakog dana u toku nedelje jedeš samo jednu vrstu namirnica
i tako u krug iz nedelje u nedelju dok ne umreš, odustaneš ili smršaš.
u toj dijeti je veoma bitno da se namirnice ne mešaju. ako je voćni dan, jede se samo voće. ako je tortni dan(!) jedu se samo torte itd
ali šta ako se u toku dana ugljenih hidrata npr desi da progutate.. eliksir mladosti i večnog zdravlja? to je čist protein ako se ne varam?
da li će i ta količinica negativno uticati na vaše topljenje? ili će ga potpuno zaustaviti?
molim iskrene odgovore
(i da, znam da bez fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane nema uspeha, hvala)
šta ćemo sada????!!!Panika na pomolu.
Ako sperma goji, onda je samo mažite po celulitu.....
inspirisana diskusijom na trenurnoj temi i sada već kultnom temom o un dijeti.
za neobaveštene, un je jedna sumanuta dijeta prema kojoj svakog dana u toku nedelje jedeš samo jednu vrstu namirnica
u toj dijeti je veoma bitno da se namirnice ne mešaju. ako je voćni dan, jede se samo voće. ako je tortni dan(!) jedu se samo torte itd
ali šta ako se u toku dana ugljenih hidrata npr desi da progutate.. eliksir mladosti i večnog zdravlja? to je čist protein ako se ne varam?
da li će i ta količinica negativno uticati na vaše topljenje? ili će ga potpuno zaustaviti?
molim iskrene odgovore
(i da, znam da bez fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane nema uspeha, hvala)
I ko je ovde koga kresno
draga,sperma goji
Pitam se, pitam...
Iz iskustva seks-dijeta za mene je najbolja i jedina koja daje rezultate..
Vish to nisam znao..lepo od tebe sto rado to iskustvo zelis podeliti samnom
neko je negdje napisao...na ŽK valjda....zato što je dijeta osmišljena za UN vojnike, jer moraju biti u formi, a nekima od njih (naročito amerima) to teško ide...kažu
umerenost je najbolja dijeta
kad ti je najlepse dok jedes onda prekini
...ja sam chuo da je jedna zzena krshetji tu dijetu i popivshi eliksir mladosti zatrudnela na zzeludac i rodila tzv. zzeludachnu kiselu decu, ta deca su bila anemichna, ali sretjna jer su bila puna protejina i bez belanchevina a ipak bela, kakko to ja se i danas pitam da ja nikada nisam nekoj napravijo takvo dete, mora da je zbog tog mog qrchitja...inspirisana diskusijom na trenurnoj temi i sada već kultnom temom o un dijeti.
molim iskrene odgovore