On trazi nju, ona trazi sta?

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
On traži nju

Za povremene susrete u Srbiji pregleda: 47

cao za najlepse zene sveta.... pregleda: 80

RELAX MASAZA ZA DAME 100% DISKRETNO I BEZ OBAVEZA pregleda: 339

Ona traži njega

Dama iz ZR pregleda: 5.977

Vatrena Madjarica pregleda: 10.461

Trazim momka na nevidjeno! pregleda: 10.514

Po broju pregeda ima li ovo efekta i da li su muskarci ugrozeni na frontu seksualnosti i emotivnim odnosom sa drugim polom. Ovo je samo primer koji navodim, mediji su puni sms-ova u kojima stalno cirkulisu poruke gde se traze zenske osobe, sa druge strane samo 5% zena trazi muskarca.

Sta zene ustvari traze, imaju li potrebe za muskarcima i da li je ovo pravi nacin dolaska do partnerke, po broju pregleda, zenske osobe kao da ne zanimaju osobe suprotnog pola, a broj muskaraca koji posecuju oglase zena je i vise nego veliki.

Zanimaju i zene...samo nisu tolike pacenice da traze preko oglasa..:mrgreen:.

zasto smatras da je pacenje dati oglas, postoje agencije koje dobro zaradjuju na upoznavanju a potraznja je ogromna ... ocigledno nesto ne stima na emotivnom kod ljudi, najverovatnije komunikacija

A sto se tice broja pregleda, kad ti god dosadno odes na taj pdf da se nasmejes i oraspolozis kakvih sve budala ima.

ima budala, ali nisu svi, procentualno daleko je vise je budala koje se javljalju nego onih koji postavljaju

on trazi nju a ona konja na belom princu

pretpostavljam crnog ... (konja) :lol:

zasto smatras da je pacenje dati oglas, postoje agencije koje dobro zaradjuju na upoznavanju a potraznja je ogromna ... ocigledno nesto ne stima na emotivnom kod ljudi, najverovatnije komunikacija

O'š da budeš moj partner da otvorimo takvu agenciju i da šišamo paćenike? :D
Pošto paćenici obično daju oglas za ozbiljne veze, a svi ostali za kres, a za to im agencija kakva će naša biti ne treba. :lol:
Ili im nešto fali ili su totalno asocijalni. Mislim ti ozbiljni. A ovi za kres su svi: markantni, lepi, šarmanti, obdareni i tako kenj-kenj. Da je to zaista tako, ne bi smeli napolje iz stana od silnih žemski.

odlican dokaz za laznu emancipaciju i da zene i dalje nemaju svoj zivot u rukama nego cekaju da im neko padne s neba
Ima nesto u tome , zene su prilicno lijene da nesto ucine za muskarca , time i za sebe . Ovo sa pregledima je dobar primjer .
Ja sam na jednom sajtu i mogao bih navesti brdo primjera , ali za sada samo jedan . Na tom sajtu postoji glasanje . Na
osnovu glasova se muskarci penju ili spustaju na rang listi .Postoji i lista prijatelja kao na Krstarici . logicno je da glasas
svakodnevno za prijateljicu .Na tom sajtu imam 35 prijateljica I sad , sta se desavalo ? Ja sam svako vece glasao za njih 35
a za mene njih 10 . Iste su se stvari desavale i drugima , a zenske su imale i do deset puta vise glasova od muskraca .

Ima nesto u tome , zene su prilicno lijene da nesto ucine za muskarca , time i za sebe . Ovo sa pregledima je dobar primjer .
Ja sam na jednom sajtu i mogao bih navesti brdo primjera , ali za sada samo jedan . Na tom sajtu postoji glasanje . Na
osnovu glasova se muskarci penju ili spustaju na rang listi .Postoji i lista prijatelja kao na Krstarici . logicno je da glasas
svakodnevno za prijateljicu .Na tom sajtu imam 35 prijateljica I sad , sta se desavalo ? Ja sam svako vece glasao za njih 35
a za mene njih 10 . Iste su se stvari desavale i drugima , a zenske su imale i do deset puta vise glasova od muskraca .

A vidis kad je takmicenje za Zvezde Granda, to nije slucaj. Ko najvise glasa? Uspaljene klinke za onog sto im dobro izgleda, a kako peva, ma koga to zanima..:lol: A muskarci ne glasaju, samo prokomentarisu, vidi ova ima dobre noge...:lol:

Back