ON-LINE MENADZER

_petar_

Početnik
Poruka
13
Rec je o online fudbalskom menadzeru. Trenutno u ovom menadzeru postoji preko 40 zemalja ukljucujuci i nasu koja trenutno broji oko 130 klubova. Kada kazem 130 klubova mislim na 130 aktivnih igraca koji kao sto i vi mozete biti ukoliko zelite da igrate ovaj menadzer. Prilikom prijave dobijate svoj tim (vi birate naziv vaseg tima), dobijate svoje igrace i u postajete menadzer svog kluba.


Napomenuo bi jos da smo se nekolicina menadzera i ja potrudili da prevedemo ovaj menadzer na srpski jezik, tako da cemo u toku Januara dobiti i prevod, pa oni kojima je Engleski jezik slabija strana nece imati problema u snalazenju.

Takodje cemo biti u mogucnosti da ubacujemo nasa imena i prezimena, tako da mozete da izvucete bas vas, tj. igraca koji ce se zvati i prezivati kao i vi.

Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno ih postavite.

Adresa sajta je: http://www.pmanager.org

Ispod je kratak tekst o ovom menadzeru preveden na srpski:

Planetarium Manager je besplatan online fudbalski menadžer i može da se igra na softveru koji koristite za krstarenje netom. Vaša misija je da vaš klub dovedete do uspeha. [br][br]Da bi uspeli to da ostvarite moracete da se bavite nekim stvarima, kao što su kupovina i prodaja igraca, podešavanje treninga, taktike i razne druge stvari. Ali nikada ne smete zaboraviti da bar jednim okom pratite finansije vašeg kluba.. [br][br]Planetarium Manager se nikada ne završava i možete se ulogovati kada god to poželite. Ligaški mecevi se igraju sredom i subotom. Možete izazivati druge menadžere na prijateljske meceve i takode osvojiti nacionalni kup. Prijateljske i kup utakmice se igraju ponedeljkom.[br][br]Sezona traje oko 13 nedelja i iz sezone u sezonu možete ulaziti u sve visi rang takmicenja dok ne dodjete do 1. lige, gde igraju samo najbolji! Takode možete otici jos dalje i osvojiti i kup![br][br][br]Izaberite¦ da li ste spremni da prihvatite ovaj izazov i postanete najbolji menadžer na planeti?
 

Back
Top