Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Bad girl KrstašaBed boj dzunior
Nosice ime Krsta jer ocekujemo termin za Krstovdam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad girl KrstašaBed boj dzunior
Nosice ime Krsta jer ocekujemo termin za Krstovdam.
AjdeKrsta bed boy..ja cu biti kuma.
E bravo!!!Tako je.
Ti vec jesi pocasni supermoderator pdf muskarci.Sad povratak na temu,ako Vam ja budem nekada bila moderator,bicu stroga.
Hvala srećoTi vec jesi pocasni supermoderator pdf muskarci.
Znaci da je ovaj gore za psihijatriju,a ima 25 god.U medicini je prenaglasena potreba za seksom,oznacena kao bolest seksualne zavisnosti. Dakle,zavisnost od seksa,leci se kao i sve druge
zavisnosti u psihijatriskim bolnicama. Poznat je slucaj cuvenog holivudskog glumca,Majkla Daglasa.On je bio tezak zavisnik od seksa,
morao je dnevno da ima oko dvadesetak deksualnih praznjenja.Olaksavajuca okolnost,u takvim slucajeviima je,kada je zavisnik od seksa,svestan
te svoje zavisnosti i zeli da se leci.Majkl Daglas je nekoliko puta bio na psihijatriskom lecenju,i uspeo je da svoje seksualne potrebe,svede na normalnu
meru.!
Мора то Миро уз више труда. Ти сама отвориш 9999 тема. Доприносиш форуму највишеSad povratak na temu,ako Vam ja budem nekada bila moderator,bicu stroga.
Hahahahahaha,nikad,ne reci nikad.Ko me ne voli na forumu da cujem?Svakom forumašu bih rodila po jedno dete.Volim Vas sve!Мора то Миро уз више труда. Ти сама отвориш 9999 тема. Доприносиш форуму највише
Још само да се боље уклопиш у средину, да научиш правила и ако се Бог смилује (таб) онда ћеш бити мод![]()
Два или ништа.Hahahahahaha,nikad,ne reci nikad.Ko me ne voli na forumu da cujem?Svakom forumašu bih rodila po jedno dete.Volim Vas sve!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Za tebe 5Два или ништа.
Е то је већ жена за удају. Мајка. Која тражи љубав!!!Za tebe 5
Pa sta da radim kad ste me svi ostavili?Ne smem da odajem ali kako sam ja razumeo od anonimnih krugova bliskih vrhu administracije razmatra se tvoj status nedelju dve unazad u admin temi.
Na vrhu admin teme je amketa, glasaju o tvom statusu. Ostalo je jos par njih da se izjasne. To si zasluzila zbog kreativnosti u novim temama i kao samohrana majka vise dece na forumu.
Ti si jako skroman,badboy bi 117 dečaka malih,a ne i devojčice.Е то је већ жена за удају. Мајка. Која тражи љубав!!!
Мени само женску децу да раћаш. Доста је пет за почетак.Ti si jako skroman,badboy bi 117 dečaka malih,a ne i devojčice.
Dogovoreno!Мени само женску децу да раћаш. Доста је пет за почетак.