On i ona=?

Dobro, ne možeš sada baš reći većina, nemaš statističke podatke. Ali hajde, tako se kaže. Ja želim ne dete, nego decu. Bar tri ili četiri. Ne želim da umrem a da za sobom ne ostavim ništa. Neka se nastavi život. Ne zbog mene , da ispadnem egoista, kao ja želim da se moje ime produži, ne ne. Nego da se život sam po sebi nastavi. Kad već imam mogućnost da pravim decu, onda treba da koristim svoje , khm khm, veštine xD
Slažem se.Ali cim se pomene jedno dete za pocetak nekome od muskog roda,za nekoliko godina da biste hteli imati dete,oni pobegnu.

• Haha
Reactions: DUH
Slažem se.Ali cim se pomene jedno dete za pocetak nekome od muskog roda,za nekoliko godina da biste hteli imati dete,oni pobegnu.
Pogledajmo muslimane. Oni nisu bogati ali su međusobno jako dobro složni. Pomažu jedni druge. Imaju po pet i više deteta. Međusobno postaju rod pa još bolje se pomažu. I eto kako života ima lako. Srbi nisu nikada složni i zato nam tako i ide. Zato se zadovolje sa jednim detetom.

Žene mogu imati seksualni odnos neograničeno, dok muškarac ne može. Dokaz za to je žena koja je obarala rekord sa koliko muškara može da spava za jedan dan. Spavala je sa 919 muškaraca.
Što matematički pravi prosek da je sa svakim imala seks minut i po. :D

Trudnoca nije dugme koje kada se pretisne jednom dobije se dete,ako se pretisne dva puta dobiju se dva deteta.To je citava procedura ceo jedan proces ili mozaik gde bi trebalo sve kockice da se sloze na svoje mesto da bi "Ona i On" Uspeli u potpunosti da ostvare svoj zajednicki zivot.

Trudnoca nije dugme koje kada se pretisne jednom dobije se dete,ako se pretisne dva puta dobiju se dva deteta.To je citava procedura ceo jedan proces ili mozaik gde bi trebalo sve kockice da se sloze na svoje mesto da bi "Ona i On" Uspeli u potpunosti da ostvare svoj zajednicki zivot.
Ovde je akcenat na tom da opisemo sliku.Dakle on i ona vole ćerku.Zamislite šta devojka sa slike nosi bebu,ali sta će biti decak ili devojcica?Dakle?

Back