ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Ja mislim da ste vi malo gucnuli pice.... Ne,racunaj te na mene.. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ste vi malo gucnuli pice.... Ne,racunaj te na mene.. Nemoj, Valentina, ZA TVOJE DOBRO, inače će OPET da te HOSPITALIZUJU !!!VALENTINA-BG:Bespostedno letim na zidove tvoje izolacije, udaram, lupam, vristim…….zelim da me cujes, da me osetis…..da opet sanjamo……jer to je jedino vazno kada pogledam sve iza I ispred sebe. Postojim samo s tobom u narucju, , otvaram vrata Velikog Sveta , Velikog Neba I Velikog Sunca, slobodna sam da letim, mislim, osecam……..Drugi su samo cirkoni zamagljenih obrisa, koje nazirem a ne vidim ih.

OOoooo jeeeeee ;-)whitenicky:TI BAS VOLIS - PIRATES OF THE CARRIBEAN !!!
krvolok:Nemoj, Valentina, ZA TVOJE DOBRO, inače će OPET da te HOSPITALIZUJU !!!
A đe je rec'tacija ili pjesm'ca ?!? :shock:VALENTINA-BG:Kad covek ima tako ogromno licno iskustvo u koriscenju zdravstvenih usluga, to je za svaku pohvalu, sto zeli to isto podeliti i sa drugima.
Pazi.....ups....ide ti nova infuzija.......
krvolok:A đe je rec'tacija ili pjesm'ca ?!? :shock:

Waffen_SS:Kakvi ste vi pacenici pa ja ne mogu da verujem! Pa, ljudi moji ovo nma nigde, bolje radite nesto korisno nego sto se tu preseravate!!!
Pa, zato i jesmo ovde !!! El imaš neki posao, makar i slabo plaćen da ponudiš, umesto tih bezveznih tatistika i koječega, a ?!? :shock:
CIGANI, muslimani, komunisti su najpogubnije zlo u XX veku koje je zadesilo obezglavljeni srpski narod. Naime, dok broj Srba i svih belaca stagnira, za to vreme natalitet ne-evropskih rasa vrtoglavo raste. Dovoljno je samo uporediti broj mulimana (ukljucujući tu i Cigane) u Beogradu od pre 30 godina (na primer) sa brojem koji ih trenutno ima pa da postane jasno da u veoma kratkom vremenskom roku oni ce postati većina, a da srpskom narodu, tj. beloj rasi, preti postepen genocid. Određene grupacije u svetu (muslimani, masoni, Jeverji itd.) uz obilatu pomoć perverata, budala, mazohista, *********, i ostalog šljama sistematski rade na suptilnom kastriranju naših muškaraca i uništavanju naše rase, kulture, civilizacije.
!!!