On ce sam znati.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bespostedno letim na zidove tvoje izolacije, udaram, lupam, vristim…….zelim da me cujes, da me osetis…..da opet sanjamo……jer to je jedino vazno kada pogledam sve iza I ispred sebe. Postojim samo s tobom u narucju, , otvaram vrata Velikog Sveta , Velikog Neba I Velikog Sunca, slobodna sam da letim, mislim, osecam……..Drugi su samo cirkoni zamagljenih obrisa, koje nazirem a ne vidim ih.

VALENTINA-BG:
Bespostedno letim na zidove tvoje izolacije, udaram, lupam, vristim…….zelim da me cujes, da me osetis…..da opet sanjamo……jer to je jedino vazno kada pogledam sve iza I ispred sebe. Postojim samo s tobom u narucju, , otvaram vrata Velikog Sveta , Velikog Neba I Velikog Sunca, slobodna sam da letim, mislim, osecam……..Drugi su samo cirkoni zamagljenih obrisa, koje nazirem a ne vidim ih.
Nemoj, Valentina, ZA TVOJE DOBRO, inače će OPET da te HOSPITALIZUJU !!!

..... mracne puteve kojima hode razne nakaze koje se kriju u dzbunju i iza kontejnera i iskacu kada same devojke nocu tumaraju trazeci srecu da bi svoju srecu nasli u sitnom sitnom usitnjavanju istih mladih devojcica .... a tu se kriju i drugi horori al da vas ne plasim sada necu o njima pricati sem ako to od mene ne budete trazili .... 8-)

Uzela sam u narucje vrh ledenice,
dahom sam skidala stidljive kapi,
topila kristale leda.
Pojavila se ruza, obasjana ledenim suncem
sakrivenim u inju tisine,
narusi je ova strela, dah
i zena i dete...progovara.
Ne trazi price nemogucih iluzija,
ne moli za prolazni tren
vecnost je moja igra
bojom purpura , utisnut je moj znak.

Auuuu poceo sam da citam sta to ovde ima i pa ljudi moji slosilo mi se .... nemojte molim vas vise....
znate u maratoncima kako je onaj deda bio ocajan sto mu bacaju uginule svinje u bunar ... " u kraju ima sesnes bunara a svi bacaju samo u mooj ..." e tugo moja tuzna , pa de ti je taj sto si ga volela ... seta mi se po amerikam tamo jelll....? strasno ... al kad bolje razmislis i nije tako strasno naci ces ti nekog , a ako i ne nadjes naci ce on tebe pa ce sve biti u redu ....

e stvarno me sa ovom elegijom ganuste.u to ime uzvracam besmrtnim stihovima ilica...

kada me oseni mrak vecite noci
ti tu neces biti ti mi neces doci
strasna sudba moja
tu mi radost ne da
umiruci pogled da te milu gleda
ali ja cu opet
na dverima groba
oziveti mislju nase zlatno doba
i ko jasna zvezda nevina i cista
tvoj osmejak dragi
meni ce da blista
a kad vece padne
u spokojstvu milom
duh pesnika tvoga sumorice krilom
kao tajni uzdah oko tvoga lica
kao sum i trepet eolovih zica...

acta est fabula :neutral:

mislim...khmkhm....
d055.gif
d040.gif
d045.gif

Kakvi ste vi pacenici pa ja ne mogu da verujem! Pa, ljudi moji ovo nma nigde, bolje radite nesto korisno nego sto se tu preseravate!!!

CIGANI, muslimani, komunisti su najpogubnije zlo u XX veku koje je zadesilo obezglavljeni srpski narod. Naime, dok broj Srba i svih belaca stagnira, za to vreme natalitet ne-evropskih rasa vrtoglavo raste. Dovoljno je samo uporediti broj mulimana (ukljucujući tu i Cigane) u Beogradu od pre 30 godina (na primer) sa brojem koji ih trenutno ima pa da postane jasno da u veoma kratkom vremenskom roku oni ce postati većina, a da srpskom narodu, tj. beloj rasi, preti postepen genocid. Određene grupacije u svetu (muslimani, masoni, Jeverji itd.) uz obilatu pomoć perverata, budala, mazohista, *********, i ostalog šljama sistematski rade na suptilnom kastriranju naših muškaraca i uništavanju naše rase, kulture, civilizacije.

Waffen_SS:
Kakvi ste vi pacenici pa ja ne mogu da verujem! Pa, ljudi moji ovo nma nigde, bolje radite nesto korisno nego sto se tu preseravate!!!

Pa, zato i jesmo ovde !!! El imaš neki posao, makar i slabo plaćen da ponudiš, umesto tih bezveznih tatistika i koječega, a ?!? :shock:

CIGANI, muslimani, komunisti su najpogubnije zlo u XX veku koje je zadesilo obezglavljeni srpski narod. Naime, dok broj Srba i svih belaca stagnira, za to vreme natalitet ne-evropskih rasa vrtoglavo raste. Dovoljno je samo uporediti broj mulimana (ukljucujući tu i Cigane) u Beogradu od pre 30 godina (na primer) sa brojem koji ih trenutno ima pa da postane jasno da u veoma kratkom vremenskom roku oni ce postati većina, a da srpskom narodu, tj. beloj rasi, preti postepen genocid. Određene grupacije u svetu (muslimani, masoni, Jeverji itd.) uz obilatu pomoć perverata, budala, mazohista, *********, i ostalog šljama sistematski rade na suptilnom kastriranju naših muškaraca i uništavanju naše rase, kulture, civilizacije.
:evil: !!!

I po obecanju ...

Bozanstvena slika njena
sinoc mi se u snu javi.
Imala je zelen venac
na sumornoj bledoj glavi.

Ugaseno oko milo
svetiliste od miline.
Duh sto sumnja podizase
u beskraje u daljine.

Tako dusi tonu blude
sa svetinjom doba stara.