On ce sam znati.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Waffen_SS:
Kakvi ste vi pacenici pa ja ne mogu da verujem! Pa, ljudi moji ovo nma nigde, bolje radite nesto korisno nego sto se tu preseravate!!!

CIGANI, muslimani, komunisti su najpogubnije zlo u XX veku koje je zadesilo obezglavljeni srpski narod. Naime, dok broj Srba i svih belaca stagnira, za to vreme natalitet ne-evropskih rasa vrtoglavo raste. Dovoljno je samo uporediti broj mulimana (ukljucujući tu i Cigane) u Beogradu od pre 30 godina (na primer) sa brojem koji ih trenutno ima pa da postane jasno da u veoma kratkom vremenskom roku oni ce postati većina, a da srpskom narodu, tj. beloj rasi, preti postepen genocid. Određene grupacije u svetu (muslimani, masoni, Jeverji itd.) uz obilatu pomoć perverata, budala, mazohista, *********, i ostalog šljama sistematski rade na suptilnom kastriranju naših muškaraca i uništavanju naše rase, kulture, civilizacije.

A ti prvo pogledas ``Alo alo``, dunes vutru , pa ajd da dodjem ovde, da svi vidimo klona her Flicka.....samo Helga nije ovde...a potrebna ti je podhitno....

Ako još uvek tražiš a našla nisi, možda baš mene tražila ti si. Da li je želja il pusti snovi ako nisi sigurna onda pozovi. A ja ko sam srce će ti reći, do sada si tražila sad nemoj pobeći. Ako pak srce uzdrhti tvoje dok tiho reči čitaš ti moje, ovde me traži doći ću ja, jer srce mi kaže da ti si ona prava.
Samo još da znaš da FORUM ti je strava zaista mi se sviđa kako piseš i kako posle ovog teksta lagano uzdišeš. Veliki pozdrav tebi srodna moja dušo a da nisam siguran da sam te pronašao ne bih ni pokušao.

A snovi moji kao da su nestali kada sam ti se priblizio toliko blizu, ko zna mozda samo koji kilometar mozda ni toliko a mozda smo se vec i sreli a da to nismo ni znali, jer snovi, ah ti snovi....
kada bi se pretvorili u javu i kada bih te zaista sreo i kada bih te dodirnuo nezno znao bih da si to ti, devojka iz mojih snova koju sam oduvek voleo ali nisam mogao i nisam znao kako da ti to kazem.
SNOVI, eh ti moji snovi, pretvorice se u more, nocne more i more suza veliko i duboko kao Dunav i Sava ovih dana, a ja i ti gde cemo biti mi? ..... Mi cemo se udaviti u tim suzama i nikada vise necemo sanjati one lepe i prelepe snove koje smo do sada imali. I nikada ali nikada necemo biti srecni sa tim drugim osobama koje ce usetati u nase zivote posle toga. Seti se reke, seti se orahovog drveta seti se livada i raznih raskrsca na kojima smo se sretali i srecni bili. Znaj ako me sada izgubis ja cu ti umreti i nestace snovi, ali zivecu ja i dalje ali bez snova, bez srece, bez tebe umrece dusa moja a srce ce kucati uzalud....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back