Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Ja na to ne gledam tako. Nije to uspon na planinu, pa kazeš, uspela si. Ako nekoga voliš, i voljena si, naravno da si presrećna ako veza napreduje u pravom smeru i stigne do prirodnog toka stvari, kada veza ulazi u neke ozbiljnije tokove, gde se po prirodi stvari "smeška" zajednički zivot sa papirom ili bez njega da kazem, iako sam ja po prirodi tradicionalista, pa sam za zivot udvoje sa nekim uz maleno papirce .Elem, nije to tako kako ti kazeš "postignuće ili zivotni uspeh" cisto pišem kako milsim i osecam, da se niko ne naljuti, ali ja sam svojevremeno bila u vezi od tri godine, gde je sve naginjalo ka tom toku i zajedničkom zivotu, braku i jednog dana zajedničkoj malenoj porodici, i sada iako više nismo zajedno, lagala bih kada bih rekla da ne bih bila srecna da me je tada zaprosio na neki romantičan način, gde bih ja zaplakala od srece. Ljubav nije podvig i nije uspeh , vec jednostavno najlepši osecaj srece gde neko zeli da zivi sa Vama, da Vas voli do kraja zivota. Jednostavno na to gledam kao na srecu, gde je neko srecan sto voli Vas i sto Vi volite njega, sto je ta ljubav da kazem uzvracena i na isti nacin vrednovana. Nije tu stvar u postihnucu vec u emotivnoj sreci, u tom nekom osecaju da su u nekom delu vremena, svemira i prostora bio izvanzemaljski rodjen da te neko silno voli da zeli da deli sa tobom, da te raduje i postuje. I kada Vam to neko kaze, kao u tvojoj temi gde je pitanje, da li je to uspeh...Uspeh u zivotu je biti zdrav i voleti. I biti voljen.Beskrajno i bezuslovno.
![]()