on bi da me ženi

Ja na to ne gledam tako. Nije to uspon na planinu, pa kazeš, uspela si. Ako nekoga voliš, i voljena si, naravno da si presrećna ako veza napreduje u pravom smeru i stigne do prirodnog toka stvari, kada veza ulazi u neke ozbiljnije tokove, gde se po prirodi stvari "smeška" zajednički zivot sa papirom ili bez njega da kazem, iako sam ja po prirodi tradicionalista, pa sam za zivot udvoje sa nekim uz maleno papirce . :) Elem, nije to tako kako ti kazeš "postignuće ili zivotni uspeh" cisto pišem kako milsim i osecam, da se niko ne naljuti, ali ja sam svojevremeno bila u vezi od tri godine, gde je sve naginjalo ka tom toku i zajedničkom zivotu, braku i jednog dana zajedničkoj malenoj porodici, i sada iako više nismo zajedno, lagala bih kada bih rekla da ne bih bila srecna da me je tada zaprosio na neki romantičan način, gde bih ja zaplakala od srece. Ljubav nije podvig i nije uspeh , vec jednostavno najlepši osecaj srece gde neko zeli da zivi sa Vama, da Vas voli do kraja zivota. Jednostavno na to gledam kao na srecu, gde je neko srecan sto voli Vas i sto Vi volite njega, sto je ta ljubav da kazem uzvracena i na isti nacin vrednovana. Nije tu stvar u postihnucu vec u emotivnoj sreci, u tom nekom osecaju da su u nekom delu vremena, svemira i prostora bio izvanzemaljski rodjen da te neko silno voli da zeli da deli sa tobom, da te raduje i postuje. I kada Vam to neko kaze, kao u tvojoj temi gde je pitanje, da li je to uspeh...Uspeh u zivotu je biti zdrav i voleti. I biti voljen.Beskrajno i bezuslovno. :kiss:

:zaljubljena:

Aha, znam! Ti im sigurno preporučuješ da krenu tvojim stopama i udaju se iz ljubavi,
zatim izrode decu - po jedan kom. svaka - zatim se razvedu i tek tada počnu da misle
na bmw, platinaste kartice i ostale hebeno kreditne stvarčice?! z:lol:

aha, znam!
ti bi da ja malo pricam sa tobom, da se igramo ljubavi, da te izvucem iz dosade, nemastovitosti i tugaljivosti u koji se tvoj vituelni svet upleo mojom pakovanjem kofera i napustanjem naseg ljubavnog brloga, zivotinjo?
reci-da li to zelis?

Aha, znaš da to želim!

e, pa vidi ovako
uzmi svoj mobilni telefon
pa, procitaj moj poslednji sms
pa, ga procitaj naglas
pa, onda uzmi taj isti sms, prrebaci na komp i odstampaj mojim omiljenim fontom comic sans, velicina 16, a mozes u svojoj omiljenoj crvenoj boji
pa, ga zelapi na zid svoje ( a nekada nase) spavace sobe, bas preko puta kreveta
na isti onaj zid na koji si me tako cesto oslanjao, dok sam obavijala svoje noge oko tvog struka, zivotinjo
i, pgledaj u njega svako jutro, kad otvoris svoje divne, crne, tople, predatorske okice
i jednom, vremenom, ces poverovati u ono sto u njemu pise
da sam otisla
:)

e, pa vidi ovako
uzmi svoj mobilni telefon
pa, procitaj moj poslednji sms
pa, ga procitaj naglas
pa, onda uzmi taj isti sms, prrebaci na komp i odstampaj mojim omiljenim fontom comic sans, velicina 16, a mozes u svojoj omiljenoj crvenoj boji
pa, ga zelapi na zid svoje ( a nekada nase) spavace sobe, bas preko puta kreveta
na isti onaj zid na koji si me tako cesto oslanjao, dok sam obavijala svoje noge oko tvog struka, zivotinjo
i, pgledaj u njega svako jutro, kad otvoris svoje divne, crne, tople, predatorske okice
i jednom, vremenom, ces poverovati u ono sto u njemu pise
da sam otisla
:)
Nema šanse, neću ti dozvoliti da odeš! :heart: :)

više puta sam čula ovo, nekad od mojih drugarica, nekad od poznanica...a najviše iz priča drugih ljudi...i sad ja vas pitam...jel vi žene to smatrate svojim velikim, ličnim uspehom, što bi on baš vas da ženi:D?mene ova izjava ubija u pojam i mnogo mi je antipatična...: )
što mu znači da ne želim da se udajem u skorije vreme, ili čak nikad :mrgreen:?

p.s. želim samo da čujem mišljenje široke ženske populacije...ne želim da se iko oseti uvređenim ovom mojom temom...da to napomenem za svaki slučajz;)

ne, apsolutno mi to nije uspjeh.

uspjeh ce mi biti kad ja sebi i njemu izgovorim "Zelim se udati."

Mislim da ta recenica, pre svega, znaci da taj muskarac zeli (toj zeni) da priusti osecaj sigurnosti, za koji ja mislim da je mnogo bitan (bar meni)..
Iskreno, ja sam se lepo osecala kad mi je dragi rekao da bi da me zeni- iako, sam ja znala da se necu udati, s obzirom da sam mlada, ali mi je ta njegova recenica, jodnostavno znacila..
U smislu, on bi sa mnom nesto vise od obicne avantuare i slicnih stvari...
ALI,BTW, MOJ DRAGI I JA SMO RASKINULI PRE CETIRI- PET MESECI, TAKO DA NISTA NI OD UDADBE, NI ZENIDBE

ma čujem...pričaju mi drugarice...: )

I ja sam to cula. Cak jednom :Ja bih tebe ozenio,kad bi ti to htela.z:)

to ti Lexo dođe kao najbolji kompliment na svetu...: )
mada, sigurna sam da je svaka od nas bar jednom u svom životu dobila takvu vrstu komplimentaz:lol:

Zavisi od koga dolazi..ovaj gore navedeni se ne bi mogao smatrati komplimentom. Taj tip je bio beskrajno sarmantan ali nije bio za udavanje.z;)

al to i proizilazi jednog iz drugog...brak, dete...: )
Ma kaki...Sad mislim da recimo uopste nije morao da me zeni z:mrgreen: da bi imali dete.Samo mi je time napravio kasnije petljanciju oko razvoda.

Back