- Poruka
- 445
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo... Ja sam nova ovda. Mozes da mi das neke predloge za imitacije...
Jesi u Dadovu ili?
Ne. Pocela sam da se pripremam kod jednog glumca za audiciju sad u januaru. Ali su mi imitacije mali problem...
Cekaj... Cemu pripremanje kod glumca? Mozes i sama,ne upisujes fdu... Nemoj me pogresno shvatiti,i ja se pripremam za audiciju sad u januaru,ako si talenat primice te...
Ma znam ja to. Vec sam 4 godine radila predstave u jednom pozoristu, ali mi imitacije ne idu, pa ne idu. Nemam pojma sta da uzmem? Koliko uopste i treba imitacija?
Stvarno ne znam, pise monolog,recitacija,imitacija... Sta si spremila za monolog i recitaciju? Potrebna je,pokusaj recimoo..mozda ako su ti prethodna dva ozbiljna i onako zahtevna,pokusaj da razbijes to nekom saljivom imitacijom iz nekog filma,serije itd... Cisto da razbijes monotoniju i uneses malo smeha, sigurna sam da ce im to izmamiti osmeh na lice![]()
Recitacija-Tatjanino pismo Onjeginu (Puskin-Evgenije Onjegin), a za monolog jos razmisljam. Uzela sam Tri sestre-Cehov, Lari Tompson-tragedija jedne mladosti-Dusan Kovacevic i Gospodja Bovari-Gistav Flober. Tu sam nasla nekoliko monologa, pa cu da vidim koji cu. A ti? Kada treba da se ode po prijavu i broj?
Jaa,jos se razmisljam,ima tu neki isto od tih sam i ja nasla ali jos ne znam...Ako je knjiga u pitanju,potrebno je procitati celu... Jako sam neodlucna... Po prijavu i broj ne ides,nego direktno tamo imas, dodje se pola sata pred audiciju i popunis obrazac,i placa se 500din.
moze li neko da mi kaze kada je sledeca audicija za upis u Dadov??..)
i sta treba da se spremi..)
hvala unapred..![]()
Hvala puno!!!.....Audicija je 14. i 21. januara, potrebna je recitacija, monolog i imitacija.