Buntovnik_Bez_Razloga
Veoma poznat
- Poruka
- 11.787
Irena Jovanovic-Studio B

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LPhoklica:omiljen: dzoni noksvil i KONAN O BRAJAN (njega oobozavam)
JACKASS...sinoc sam gledao prve tri epizode...Definitivno,niko od njih nije normalan.Kao sto pise na pocetku,svake epizode.Ne pokusavajte ovo kuci,ovo rade profesionalci i TOTALNI idioti!!!
Ziveo JACKASS 8)
Dzoni je car!!!LPhoklica:omiljen: dzoni noksvil i KONAN O BRAJAN (njega oobozavam)
definitivno ne volim suzanu mancic (zena je smor)
stivlim:... a nervira me lik koji vodi vesti na B92 (koluta ocima i drma glavom kao blesav)
Si sigurna da se zove Bojan!?!?!?! :?jelena1974:Cela ekipa `udarnih ` pinkovih emisija je katastrofa(sani,suzana,drgana etc),ali je najveca katastrofa ona Sanja Marinkovic,cije krestanje nemam zivaca da slusam,kao ni slihtanje gostima i veciti `ufuravanj` u neke fazone!
Ubeljivo najsimpaticniji mi je Bojan Dimitrijevic sa b92,mada i onaj mucenik sto vecito vraca u zivot posrnule vodieljke i misice moze da prodje!
1) zasto su ove dve iritantne prakljace?bianca:Snezana Dakic i Olja Beckovic su 2 iritantne prakljace!!!
Omiljeni: Tarik Filipovic!!!
Shinoda:Dzoni je car!!!LPhoklica:omiljen: dzoni noksvil i KONAN O BRAJAN (njega oobozavam)
definitivno ne volim suzanu mancic (zena je smor):wink:
A taj Konan, jel i on iz Jacassa?
Lapsus!Shinoda:Si sigurna da se zove Bojan!?!?!?! :?jelena1974:Cela ekipa `udarnih ` pinkovih emisija je katastrofa(sani,suzana,drgana etc),ali je najveca katastrofa ona Sanja Marinkovic,cije krestanje nemam zivaca da slusam,kao ni slihtanje gostima i veciti `ufuravanj` u neke fazone!
Ubeljivo najsimpaticniji mi je Bojan Dimitrijevic sa b92,mada i onaj mucenik sto vecito vraca u zivot posrnule vodieljke i misice moze da prodje!
Pre bih rekao Goran!!!:wink:
Ne zameramo!!! :wink:jelena1974:Lapsus!Shinoda:Si sigurna da se zove Bojan!?!?!?! :?jelena1974:Cela ekipa `udarnih ` pinkovih emisija je katastrofa(sani,suzana,drgana etc),ali je najveca katastrofa ona Sanja Marinkovic,cije krestanje nemam zivaca da slusam,kao ni slihtanje gostima i veciti `ufuravanj` u neke fazone!
Pre bih rekao Goran!!!:wink:
Bojanu Dimitrijevicu nije mesto na ovom topicu
ne zamerite.. :wink:
Ma ovaj bre neki Tv analiticar...Đenka:Ti baš gledaš TV...