- Poruka
- 1.239
Verovatno nesto, opet, mnogo pametno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Warlord:Konacno i neki kompliment na ovom forumu. Nije tesko biti fin.
Bojankrizaj:A omiljeni bend mi je ovaj sa tri X, zato shto imaju zenski vokal. Na nesrecu, sestra glasala za tamo neke druge![]()
Milica BG:ne znam, ajde neko nek kaze nesto vezano za bilo koji bend, tako cemo se vratiti na temu...
Ekatarina:ma sve je to lepo ali ja bih nofx, bad religion, thrice, defotones, slipknot, tool, funeral for a friend itd![]()
Milica BG:ej gaco, plakat je super (ili flajer?) !!!
mene neceju da vode kazu nemaju pojma kako ce se ici do tamo i nazad
ma salim se, ja ne mogu da idem jer nisam bila 4 meseca u kv-u pa moram malo da vidim familiju a nadam se da cete se vi sjajno provesti (a znam da hocete)!!!! pod uslovom da se cert ne otkazemislim zbog loseg vremena...
ajd sto u kv-u koncerti ne uspevaju, nego je i bg puk'o kompletno... ne znam da li ti je vojkan pricao ali na ovom zadnjem choice-ovom certu nije bilo vise od 100 ljudi... ma bezveze... kazu da je i euforija ocajno lose prosla, a pazi koliko ih ima u medijima, kao da su osmo muzicko cudo...
jbt na gorgoroth-u je bilo stotinjak ljudi, na vital remains-u je bilo oko 200 ljudi, ma totalni raspad... valjda ce sad na sinisteru biti bolje...
Ekatarina:pa, ne znam glupo je sve to
mislim ljudi se trude i dovode strance a pojavi se oko 50 ljudi (ako i toliko) to je glupava nezainteresovanost.... vajlda tje se opametiti jednom..
![]()
Dawko Minic:Omladina kv-a zivi za faraon i slicno..![]()