Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
Slatki ste
wub.gif

Da su NOFX iz Kraljeva pravili bismo zajednichke svirke ... :? ... Chemu izbacivanje ovakvih gluposti? Pishite o onome shto imamo, a ne na foru shto je babi milo to joj se i snilo :x Scena je takva kakva je, ali ima o chemu da se pricha.
Ako vec hocete da podrzite KV scenu obratite paznju na ovo:

Hvala na paznji i dovidjenja! :razz:

Ekatarina:
ma sve je to lepo ali ja bih nofx, bad religion, thrice, defotones, slipknot, tool, funeral for a friend itd :)

To je o.k. Zelje su jedno, mogucnosti neshto sasvim drugo. Mada, gledajuci koliko su kragujevchani kukali da gledaju SIX PACK uzivo, a koliko je karata prodato (okruglo 30), chisto sumnjam da bi bilo koji bend pobudio interesovanje da je napolju hladno, kishovito i nikakvo vreme. Dovodishe Vojo i drugari i Amerikance i Francuze i Poljake, pa neshto ne primetih da su ljudi izginuli da dodju, kupe karte i odgledaju koncerte :|

ej gaco, plakat je super (ili flajer?) !!!

mene neceju da vode kazu nemaju pojma kako ce se ici do tamo i nazad :D
ma salim se, ja ne mogu da idem jer nisam bila 4 meseca u kv-u pa moram malo da vidim familiju a nadam se da cete se vi sjajno provesti (a znam da hocete)!!!! pod uslovom da se cert ne otkaze ;) mislim zbog loseg vremena...

ajd sto u kv-u koncerti ne uspevaju, nego je i bg puk'o kompletno... ne znam da li ti je vojkan pricao ali na ovom zadnjem choice-ovom certu nije bilo vise od 100 ljudi... ma bezveze... kazu da je i euforija ocajno lose prosla, a pazi koliko ih ima u medijima, kao da su osmo muzicko cudo...

jbt na gorgoroth-u je bilo stotinjak ljudi, na vital remains-u je bilo oko 200 ljudi, ma totalni raspad... valjda ce sad na sinisteru biti bolje...

Milica BG:
ej gaco, plakat je super (ili flajer?) !!!

mene neceju da vode kazu nemaju pojma kako ce se ici do tamo i nazad :D
ma salim se, ja ne mogu da idem jer nisam bila 4 meseca u kv-u pa moram malo da vidim familiju a nadam se da cete se vi sjajno provesti (a znam da hocete)!!!! pod uslovom da se cert ne otkaze ;) mislim zbog loseg vremena...

ajd sto u kv-u koncerti ne uspevaju, nego je i bg puk'o kompletno... ne znam da li ti je vojkan pricao ali na ovom zadnjem choice-ovom certu nije bilo vise od 100 ljudi... ma bezveze... kazu da je i euforija ocajno lose prosla, a pazi koliko ih ima u medijima, kao da su osmo muzicko cudo...

jbt na gorgoroth-u je bilo stotinjak ljudi, na vital remains-u je bilo oko 200 ljudi, ma totalni raspad... valjda ce sad na sinisteru biti bolje...

za ovu svirku bice loodo putovanje. Oni iz Beograda, ja iz Kraljeva, pa da se negde susretnemo, a onda svi zajedno u traganje za mestom deshavanja. I mene plashi to shto je svirka na otvorenom, gde da poginemo od strujnog udara u nekoj nedodjiji :lol:
Da, videla sam da su i tamo koncerti pukli, ne toliko zbog posecenosti, vec me zabrinjava ta totalna nezainteresovanost publike. Nama su obecavali svirku u BGD najkasnije do 15.04., evo sad je 16. a niko nishta ne pominje. Necemo valjda opet za prvi maj? :wink:
Nadam se da cete se na SOIA-u super provesti!!!

Ekatarina:
pa, ne znam glupo je sve to
mislim ljudi se trude i dovode strance a pojavi se oko 50 ljudi (ako i toliko) to je glupava nezainteresovanost.... vajlda tje se opametiti jednom..
:)

Nadam se da ce se vratiti vreme kada su koncerti bili super posecivani, mada gledajuci na sadashnju situaciju - mrka kapa! Ljudi koji su se cimali da neshto urade se polako okrecu svojim zivotima, studiraju, rade, zasnivaju porodice... Kazu da na mladjima svet ostaje, ali te mladje ochigledno mrzi da bilo shta urade sami :|

Back