Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
7UP:
Ti si svoj glas dao onima sa 3x, vidi ti podpis, a sad neshto tu diskutujesh. :roll: i odkad to NoChoice! ima dve gitare? :shock:

To sto playXXXfast sadrzi u svom username-u "***" to znaci da je on str8 edge, a ne da je glasao za taj bend.

No choise imaju dve gitare od pre, otprilike, dva meseca, kad' je mali Dejan seo za bubnjeve, a Vojkan uzeo gitaru.

Sto se tice pismenosti, pise se "potpis", a ne "podpis"; znas ono: jednacenje suglasnika po zvucnosti, g-dine Pismeni.

Pitanje da gang ekipu i dalje stoji, tj. koga pod time podrazumevas?

Entropy je kao sto Majesty Of The Nightsky rece, ex Skipped.

bezveze je kad se naboras i osedis i tera te cerka da izadjes i prosetas male dosadne unucice po trgu, a tamo gomila nekih cupavaca, odrpanaca, bozemetesacuvaj, kakva je ova danasnja omladina, a oni celavi su jos i najgori :), pa krenes da juris onu najmladju, i u trku ti neko nagazi na staku i polomi je, pa ti ispadnu naocare i uzme ti ih najstariji unuk i isplazi ti se i krene sa njima da bezi oko Milutina.

inace je ok.

7UP:
To shto se on potpisuje kao *** znachi da je napaljenik kao i svi koji stavljaju mnoshtvo x-eva pored svog imena. Nije No choise nego No Choice!, znas ono: pisanje imena kako se i pishe.

Gang ekipa, mladjani reperi i mnoshto dokolichara koji sa njima izlaze po gradu... REPUTACIJa i TheTRUTH oF *** ekipa, pa ono svi zajedno na stejdz ... bezveze!!!
Skiped smara, onda i naslednici smaraju!!!

J*ebi ga ja bar gresim kod stranog jezika.

Sta fali ako je neko napaljen na nesto. Bolje to nego gomila indolentnih koji samo pricaju, a nista ne rade.

Sto se tice njihovog feat-a, ja licno ne volim hip-hop, rep niti bilo kakav oblik toga, niti kombinaciju sa bilo cime, ali je lepo sto se ljudi druze i zajedno sviraju i d*kaju.

To da Skipped smara, j*bi ga. Ja licno volim volim dosta brzu i grdju muziku, ali nisam sam u bendu. Neko i to voli.

guitarrr_babe:
bezveze je kad se naboras i osedis i tera te cerka da izadjes i prosetas male dosadne unucice po trgu, a tamo gomila nekih cupavaca, odrpanaca, bozemetesacuvaj, kakva je ova danasnja omladina, a oni celavi su jos i najgori :), pa krenes da juris onu najmladju, i u trku ti neko nagazi na staku i polomi je, pa ti ispadnu naocare i uzme ti ih najstariji unuk i isplazi ti se i krene sa njima da bezi oko Milutina.

inace je ok.

Sta fali celavima?

@7UP
E, 'ajde ti budi tako kulturan, inteligentan i obrazovan, kao sto jesi, pa reci sta to ti radis, sta ti sviras... Mislim, moras biti dovoljno dobar da bi pljuvao nekoga, neces valjda kritikovati boljeg od sebe

guitarrr_babe:
pa, ovi cupavi, da ih covek i razume - sva pamet im otisla u kosu pa mogu tako da skacu i da se nedolicno ponasaju

ali kako celave da objasnis???

Verujte mi, nema nishta lepshe nego kada chupavi i celavi, kratko oshishani i minivalirani, u trenerkama i bermudama, suknjama i dugachkim pantalonama,... skachu svi zajedno na koncertu :razz:

7UP:
Ti si svoj glas dao onima sa 3x, vidi ti podpis, a sad neshto tu diskutujesh. :roll: i odkad to NoChoice! ima dve gitare? :shock:

Bas si "napredan" pc korisnik nema sta. Ta tri iksa u nick-u znace samo da sam straight edge i nista vise od toga. Za The Truth Of *** ne bih glasao jer im gitarista svira koncerte u gacama (Skoplje - 31.X 2005, Beograd - Dom omladine 24.XII 2005 i opet Beograd - Dom omladine - 27.I 2006). Toliko za tebe ovog puta. Play Fast Or DIE!!!

Warlord:
Ne s*riiii?! Ja sam cuo da duva kradom lepak i to mi rek'o Dado hell-raiser, al mu nisam verovao. Ne znam sta da ti kazem... trebaju mi dokazi

Da znam ga jos iz osnovne kad je slusao metal i duvao lepak iza skole... To je definitivno istina!!! Sad da mu je Dado prijatelj ne znam jer i jednog i drugog nisam video jos od mature u osnovnoj ;)

Back