guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
Imam ja neki recnik stranih termina, pa tako malo prelistavamo svi i lupamo s vremena na vreme tako neko ime, koje nam se svidi. a inace ti bendovi ne postoje u stvarnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7UP:Ti si svoj glas dao onima sa 3x, vidi ti podpis, a sad neshto tu diskutujesh.i odkad to NoChoice! ima dve gitare? :shock:
Warlord:To sto playXXXfast sadrzi u svom username-u "***" to znaci da je on str8 edge, a ne da je glasao za taj bend.
7UP:Gang ekipa, mladjani reperi i mnoshto dokolichara koji sa njima izlaze po gradu... REPUTACIJa i TheTRUTH oF *** ekipa, pa ono svi zajedno na stejdz ... bezveze!!!
7UP:To shto se on potpisuje kao *** znachi da je napaljenik kao i svi koji stavljaju mnoshtvo x-eva pored svog imena. Nije No choise nego No Choice!, znas ono: pisanje imena kako se i pishe.
Gang ekipa, mladjani reperi i mnoshto dokolichara koji sa njima izlaze po gradu... REPUTACIJa i TheTRUTH oF *** ekipa, pa ono svi zajedno na stejdz ... bezveze!!!
Skiped smara, onda i naslednici smaraju!!!
guitarrr_babe:bezveze je kad se naboras i osedis i tera te cerka da izadjes i prosetas male dosadne unucice po trgu, a tamo gomila nekih cupavaca, odrpanaca, bozemetesacuvaj, kakva je ova danasnja omladina, a oni celavi su jos i najgori, pa krenes da juris onu najmladju, i u trku ti neko nagazi na staku i polomi je, pa ti ispadnu naocare i uzme ti ih najstariji unuk i isplazi ti se i krene sa njima da bezi oko Milutina.
inace je ok.
7UP:Sve ti je to sranje na daljinu!
Pa i oni skacu ali su zato kulturni.guitarrr_babe:pa, ovi cupavi, da ih covek i razume - sva pamet im otisla u kosu pa mogu tako da skacu i da se nedolicno ponasaju
ali kako celave da objasnis???
guitarrr_babe:pa, ovi cupavi, da ih covek i razume - sva pamet im otisla u kosu pa mogu tako da skacu i da se nedolicno ponasaju
ali kako celave da objasnis???
7UP:Ti si svoj glas dao onima sa 3x, vidi ti podpis, a sad neshto tu diskutujesh.i odkad to NoChoice! ima dve gitare? :shock:
xxxnikolaxxx:ma 'de on str8edge pred svaku svirku pije kradom![]()
Warlord:Ne s*riiii?! Ja sam cuo da duva kradom lepak i to mi rek'o Dado hell-raiser, al mu nisam verovao. Ne znam sta da ti kazem... trebaju mi dokazi
guitarrr_babe:ili bese stoje skrstenih ruku...![]()