omiljeni film

Da,da,da, hadersfild je film do jaja, Susljik je super glumac. Inace neki sa filma ubedjuju kako je predstava triput bolja. Al ja nesto i ne volim pozoriste, vise veliko platno.

edit: Zena macka sa Misel fajfer je barem meni najbolja verzija, '94 je ja mislim

Pa da, a i Susljik je uglavnom pozorisni glumac, ali lepo se snasao i na "velikom platnu".
Ja volim pozoriste, tako da bih rado odgledala i predstavu, ali nikakve zamerke na film.
A jedina razlika izmedju hadersfilda kao predstave i filma je sto u predstavi nema one klinke, crvene.

batman_returns.jpg
:super:
poster_batman_dark_knight.jpg

Generalno,volim horore,komedije i mjuzikle.Ova dva su mi najveci favoriti:
the_people_under_the_stairs.jpg

,,People under the stairs,,horor iz 1991,stvoren od strane legendarnog Ves Kravena(Wes Craven)

batman_returns.jpg

]

Ovaj drugi Betman mi je uvek bio zakon , ako ne racunam samo Dzeka Nikolsona u prvom ,
kao klinac s*****vao kad na kraju ubiju Pingvina koji mi je ubedljivo bio najgotivniji , pa ga onda oni njegovi pingvini u mimohodu mrtvog nose u ledene dubine Gotamskog ZOO vrta :sad2: , a ona pedercina u latexu Betmen se smejulji sa strane :evil:

Ovaj drugi Betman mi je uvek bio zakon , ako ne racunam samo Dzeka Nikolsona u prvom ,
kao klinac s*****vao kad na kraju ubiju Pingvina koji mi je ubedljivo bio najgotivniji , pa ga onda oni njegovi pingvini u mimohodu mrtvog nose u ledene dubine Gotamskog ZOO vrta :sad2: , a ona pedercina u latexu Betmen se smejulji sa strane :evil:

meni je zakon scena kada:

Catwoman primi par metaka i na kraju joj ostane jos jedan zivot posle elektricnog poljupca onog Shreka :D

@Srbine

"People under the stairs"

Cim sam video kako se zove film, odmah sam znao koji je...film i nije nesto posebno strasan...ali jeste dobar... :)

@tema

Obozavam horore...sa zombijima su mi naj...ono, samo par ljudi prezivi, ostali svi polu muerto...zanimljivo

A jedan od najzescih je onaj "Groblje kucnih ljubimaca"...pa kad se cuju mrtve ovce...beee....beeeeeee... :sad2:

A volim i komediju i tinejdzerske filmove...ubedljivo najjaci jeste "Americka pita" prvih 3 dela... :D

@Srbine

Cim sam video kako se zove film, odmah sam znao koji je...film i nije nesto posebno strasan...ali jeste dobar... :)

@tema

Obozavam horore...sa zombijima su mi naj...ono, samo par ljudi prezivi, ostali svi polu muerto...zanimljivo

A jedan od najzescih je onaj "Groblje kucnih ljubimaca"...pa kad se cuju mrtve ovce...beee....beeeeeee... :sad2:

A volim i komediju i tinejdzerske filmove...ubedljivo najjaci jeste "Americka pita" prvih 3 dela... :D

Meni je najbolja americka pita 2...Ali iskreno da kazem,ne znam koji je k.urac tvorcima da ruiniraju totalno fransizu shit nastavcima :dontunderstand: .Stigli su do sedmog dela :roll:

Ima ih više:

Kum, prva dva dela, Scarface, Taksista, Veliki govornici, bilo šta od dokumentaraca Majkla Mura(sjajna kritika Amerike), bilo šta od horor opusa Stivena Kinga, Zombieland, Superbad, takodje jako volim istorijske spektakle... Istorijski dokumentarci su super, a volim i nezavisne filmove, jednostavne i direktne, poput onih koje radi Jim Jarmush. Ah, da, umalo da zaboravim - JFK Olivera Stouna je fantastičan film, jedan od najboljih koje sam gledao. Super su mi i crnačke komedije, poput Napaljenih uličara i How high...

@Srbine

@tema

AJAO!... Koji skenj kad onaj mali strada...ali film vrh! Tu se i King pojavljuje ako se ne varam... i pesma na kraju... ala lupetam.

Sedmi pečat Bergmanov (film koji mi ostavio traume, zato mi i drag :heart:)

Evo moje liste, ali nije potpuna....

Gledao ga mnogo puta, volim ga jer prikazuje Vikinge u pravom svetlu, a i svidja mi se kako dobro Banderas tumači glavnog lika.
rllvmf.jpg

Sam mit je lep, a Kevin ga je još više ulepšao.
movie-poster-robin-hood-prince-of-thieves.jpg

Sve je vrhunsko, ne bih znao šta da izdvojim.
TROY.jpg

Najviše ga volim zbog Škota i energije Mela Gibsona u filmu.
braveheart.jpg

Priča je vrhunska.
775ec_07-23_spartacus_new.jpg

Ruski film koji govori o Staroslovenskoj veri. Priča je takodje fantastična.
poster_Wolfhound.jpg

Ovo je po meni najbolji domaći film...
225px-Bojnakosovufilm.jpg

ako se setim još nekog, staviću....

i ja sam ga skoro videla, ali sam i videla da piše fake... ;)

Neee...:rida::sad2:
A ja bas bio smarao ortake kako ce izaci drugi deo...sad ispadose oni u pravu...:lol:

Ako izadje i titanik drugi deo, stvarno je sve otislo u bestraga. Pa film onakvog rejtinga se ne rimejkuje, bar ne ovako brzo, nije proslo ni punih dvaes godina.

Ma cuti...kao nadju onog potonulog, a kad su ga izvadili on u kocki leda, k'o u crtacima...:lol:

Back