Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Obožavam strongold. Muzika je fantastična!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red Alert 2 sam igrao veliki deo detinjstava, a kasnije red alert 3. Uživancija kad nakupujem ruske helikoptere i krenem odjednom rafal po gradjevinama.Meni je Crusader u malo lepsem secanju zbog igrivosti.
Nisam voleo one misije gde mi daju vojsku da osvojim drugi zamak, ovamo mi je bilo lakse da napravim sta god hocu i koliko
Kao u Red Alert 2 kada bih poslao preko 100 aviona na neprijatelja, nije bilo lako odbraniti se![]()
Red Alert 2 sam igrao veliki deo detinjstava, a kasnije red alert 3. Uživancija kad nakupujem ruske helikoptere i krenem odjednom rafal po gradjevinama.![]()
Meni je gameplay bitan. Retko kad se cimam oko kampanja i priče. Prešao sam recimo Commandos 1.Red alert 3 je prva igra koju sam kupio legalno i nisam bas odusevljen ni pricom ni izradom.
Vise me nostalgija za 2 delom vukla da odigram 3.
Sada cekam da urade remaster za 2 i Yuri's revenge.
Meni je gameplay bitan. Retko kad se cimam oko kampanja i priče. Prešao sam recimo Commandos 1.
![]()
a mi smo takvi, stare generacije. good old games.Meni su ti stariji naslovi ostali upamceni kao sing igre, jako je tesko bilo organizovati se za nesto sa vise ljudi.
Pojedini emulatori su tu dosta olaksali stvari, narocito kada je bilo moguce igrati Metal Slug.
Sa bratom smo negde nasli emulator za Neo-Geo sa svim naslovima.Urnisali smo dzojstike kao kad smo bili klinci![]()
a mi smo takvi, stare generacije. good old games.
ja sam okoreli fan legacy of kain serijala. to je za mene work of art. storyline je OMGImale su pricu i nama bile zanimljivije.
Jedino je Hitman postao bolji vremenom.
ja sam okoreli fan legacy of kain serijala. to je za mene work of art. storyline je OMG
Da, da. Priča je tu presudna. Čovek objasnio gameplay i storyline svih igara:Drugar je igrao poslednji deo pre par godina, kroz kampanju igras kao Kain i Raziel.
Požurio si..Red Alert 2 sam igrao veliki deo detinjstava, a kasnije red alert 3. Uživancija kad nakupujem ruske helikoptere i krenem odjednom rafal po gradjevinama.![]()
Jel to ono na brodu s ruskim mutantima?Preporučujem Cold Fear (PS2) (2005) ima i pc verzija, a može i "ps2 iso file" da se igra na emulatoru.
![]()
Ta.Jel to ono na brodu s ruskim mutantima?
Mislim da sam igrao, ako je ta igra, jedan od boljih RE 4 klonova.