Omiljene igre i preporuke

Obožavam strongold. Muzika je fantastična!

Screenshot_1.jpg

Obožavam strongold. Muzika je fantastična!

Pogledajte prilog 1165074

Meni je Crusader u malo lepsem secanju zbog igrivosti.
Nisam voleo one misije gde mi daju vojsku da osvojim drugi zamak, ovamo mi je bilo lakse da napravim sta god hocu i koliko :mrgreen:
Kao u Red Alert 2 kada bih poslao preko 100 aviona na neprijatelja, nije bilo lako odbraniti se :lol:

Meni je Crusader u malo lepsem secanju zbog igrivosti.
Nisam voleo one misije gde mi daju vojsku da osvojim drugi zamak, ovamo mi je bilo lakse da napravim sta god hocu i koliko :mrgreen:
Kao u Red Alert 2 kada bih poslao preko 100 aviona na neprijatelja, nije bilo lako odbraniti se :lol:
Red Alert 2 sam igrao veliki deo detinjstava, a kasnije red alert 3. Uživancija kad nakupujem ruske helikoptere i krenem odjednom rafal po gradjevinama. :D

Red Alert 2 sam igrao veliki deo detinjstava, a kasnije red alert 3. Uživancija kad nakupujem ruske helikoptere i krenem odjednom rafal po gradjevinama. :D

Red alert 3 je prva igra koju sam kupio legalno i nisam bas odusevljen ni pricom ni izradom.
Vise me nostalgija za 2 delom vukla da odigram 3.

Sada cekam da urade remaster za 2 i Yuri's revenge.

Meni je gameplay bitan. Retko kad se cimam oko kampanja i priče. Prešao sam recimo Commandos 1. :D
Commandos_Behind_Enemy_Lines.jpg

Meni su ti stariji naslovi ostali upamceni kao sing igre, jako je tesko bilo organizovati se za nesto sa vise ljudi.
Pojedini emulatori su tu dosta olaksali stvari, narocito kada je bilo moguce igrati Metal Slug.

Sa bratom smo negde nasli emulator za Neo-Geo sa svim naslovima.Urnisali smo dzojstike kao kad smo bili klinci :lol:

Meni su ti stariji naslovi ostali upamceni kao sing igre, jako je tesko bilo organizovati se za nesto sa vise ljudi.
Pojedini emulatori su tu dosta olaksali stvari, narocito kada je bilo moguce igrati Metal Slug.

Sa bratom smo negde nasli emulator za Neo-Geo sa svim naslovima.Urnisali smo dzojstike kao kad smo bili klinci :lol:
a mi smo takvi, stare generacije. good old games.

Imam instalirano na laptopu March of Empires: Wrath og Lords pa rek'o ajde malo da je igram dok radim neke druge stvari na kompu. Reč je o strategiji, moram reći da nema baš puno akcije što mi i odgovara jer je igram kao usputno aktivnost. Videću kada će mi dosaditi.

Igrao juče Gwent i lik napravio dobar tempo i prosto nisam mogao da ga stignem iako sam i sam imao tempo karte. Jer, tempo znači, kad kreneš od starta da boostaš unite brzo, posle je teško da te protivnik prekine u tome zato što svi uniti imaju podjednako veliki boost, pa je nebitno ako i ubije jednog, to nije nikakva razlika. Lik je izboostovao za medalju.

Screenshot_1.jpg

Back