Omiljene igre i preporuke

Heretic/Hexen serijal
Oni
Drakan: Order of the Flame
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
MDK 2
The Neverhood
Tomb Raider I, II, III & IV
Quake I & II
Unreal I & II
Heavy Metal: F.A.K.K.²
Fahrenheit (Indigo Prophecy)
Blade of Darkness
Aliens vs. Predator 2
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth

Poslednja izmena:
Serijali

Max Payne serijal
Splinter Cell serijal
Call of Duty serijal
Medal of honor serijal
Half life serijal + modovi
Fear serijal
Desert Storm serijal
Tomb Raider serijal
Hitman serijal
Legacy of Kain serijal
Crash serijal
Penumbra serijal
Obscure serijal
Resident evil serijal
Doom serijal

Single

MAFIA <3
Far Cry 1
FM 06/07/08/09/10
Formula 1 Grand Prix 4
Batman Arkham Asylum
CS:Czero single campaing
Bioshock

Counter Strike 1.6
Trackmania
American Army [all]
Guild War
WoW
Call of Duty Modern War

that's mine

Imam AMD Athlon 64 x2 na 2.4ghz 2gb ddr2 800mhz i integrisani ati chip 3000hd odnosno a760g. Dok sam koristio xp sp 2 imao sam 700mb grafike, a ram je bio 1.75, sad koristim Win 7 imam 2gb normalno, 1.75gb iskoristivo, medjutim sad odjednom imam 895 mb na grafici, inace default memorija grafickog chipa je 256mb. Igrao sam npr Stalker Call of Pryipat i igra je radila kao bomba, bez i jednog problema. Dajte neki dobar predlog sta sledece. Hvala!!!

Poslednja izmena:
ima ih puno ali evo njih 7
1.lotr the battle of middle earth 2 i expanzija witch king
2.stronhold crusader i legend
3.counter strike 1.6 online
4.warcraft serijal
5.indiana dzons and the emeror tombs
6.turok
7.kings bounty the legend

nisu poredjane po redu a ima bar jos 5 kojih nisam naveo:)

NENENENENENNENENENENENENENENNENENENENENNE BILO STA STO SE ZOVE FINAL FANTASY ME TERA DA ISPRAZNIM CREVA...............Ako se lozis na Japanske igre probaj Metal gear solid sve delove....Mogu da prodju i devil may cry 3,4(1,relativno dobar.2VNUGO)Resident evil....Front mission 3.I tuce...Sve ostale igre iz Japana treba na jednu gomilu pa napraviti lomacu...BURRRRRN

Od dobrih japanskih si zaboravio i Blood will tell i Klonoa,ali to nema za PC.

Probaj Bioshock , ili mozda Prototype ......pa cak i Fallout 3....
Jel si mozda igrao Unreal Tournament 3 ?
Assassins Creed ......
Call of Duty 5 moze da te zasiti ...ima dobar multiplayer......
a ako ne volis WW2 igrice probaj Call of Duty 4....
Far Cry 2 grafika skoro fotorealisticna ali moze da smori vozikanje jer je u realnom vremenu...
Tolko od mene
Zzz

Ne videh da se pominju ove dve igre. A obe su svojvremeno bistrile najbolje ocene sirom svetske igracke kriticke javnosti. Meni licno medju naj-naj boljima:

Deus Ex
deusex.jpg

Brilijantna kombinacija FPSa, RPGa i avanture upakovana u hi-tec akcioni triler, sa zanimljivom i napetom pricom multi finishem. Uz podrsku vrhunskog UT-ovog enginea prve generacije, svojevremeno je od strane mnogih proglasavana za igru godine (2000). Danas je, neopravdano previse pala u zaborav.

Battlezone
250px-Battlezone_BoxArt.png

Jos jedna vrhunska igra, danas rekao bih potpuno zaboravljena. Ni u svoje vreme nije dobila zasluzenu paznju od sire igracke javnosti, uprkos cinjenici da su je, takodje, mnogi kriticari krstili igrom godine ('98). U pitanju je neobican spoj strategije i neke varijacije FPS-a. Uprkos vec klasicnoj koncepciji o Amerima i Rusima... i Vanzemaljcima, prica je za jednu igricu delovala dovoljno zarazno da vas natera da igru predjete u jednom dahu.

Nazalost, dobra osnova i originalni gameplay obe igre su pali u zaborav unisteni od strane njihovih iskomercijalizovanih nastavaka. Deus Exa ocekuje popravni naredne godine, sa izlaskom treceg nastavka, dok Battlezone po svemu sudeci verovatno ostaje samo deo istorije.

Back