Omiljene drzave

Бл:
МА то се ради колико и у другим земљама, тако се причало и за Србију за време милошевића. А на КиМ се причало како бијемо шиптаре како устанемо. Прво истучеш арбанаса па на умивање.
Молдавија јесте корумпирана и има проблема, али 80% МОЛДАВАЦА ЈЕ ПРАВОСЛАВНИХ ВЕРНИКА КОЈИ РАДЕ ЗА КОРУ ЛЕБА И НЕПРОДАЈУ ДЕЦУ.
А БЕЛОРУСИЈА ЈЕ ЗАКОН, САВ ТРАНЗИТ ИЗ Е.У ЗА РУСИЈУ ИДЕ ПРЕКО ЊЕ. ПА САДА ВИДИ КОЛИКО СУ НАЗАДНИ. СВАКУ ТЕХНОЛОГИЈУ ИМАЈУ ПРЕ РУСА

i mlin za kafu! nego sta! pa ti sad vidi! ha! sta ces sad, prpa, a!

veKsla:
4. SRBIJA POD JEDNOM SLJIVOM - ideal beogradskih paltfusara i klimaktericnih karakondzula

Ваша екселенцијо... моја маленкост је веома раздражљива када се помену ти београдски платфусари и климактеричне караконџуле... а када већ помињеш шљиву...све мислим да ће на крају они што предлажу "Србију без Срба" излетети из ње што би народ рек'о:
К'О ШЉИВА ИЗ ДУПЕ... :evil: :evil: :evil:

BL,ja ti zelim sve najbolje zajedno sa Moldavijom,a i tom tehnicko-tehnoloski superiornom Belorusijom.
Iskreno receno,kada pricas ti pricas o Rusiji i drugim tzv. pravoslavnim zemljama zvucis mi kao neki infobiroovac...kao Bata Zivoinovic kada prica u "Tri karte za Holivud" o Rusiji koju nikad nije video.
Ali ovde nije problem u Rusiji,koliko o tvojoj Moldaviji i Belorusiji.

PLESsitnihDEMONA:
BL,ja ti zelim sve najbolje zajedno sa Moldavijom,a i tom tehnicko-tehnoloski superiornom Belorusijom.
Iskreno receno,kada pricas ti pricas o Rusiji i drugim tzv. pravoslavnim zemljama zvucis mi kao neki infobiroovac...kao Bata Zivoinovic kada prica u "Tri karte za Holivud" o Rusiji koju nikad nije video.
Ali ovde nije problem u Rusiji,koliko o tvojoj Moldaviji i Belorusiji.
Русију видео, Белорусију и Малорусију, додуше више по кафанама али , а за Израел на ВАСКРС, НА СЛУЖБУ АКО БОГ ДА.

Бл:
Могу ти рећи за бомбардовања дрвени шпорет и млин за кафу су ми били много боља технологија од еспрессо апарата

a ni pre ni nakon bombardovanja nisi umeo da koristis "еспрессо апарата" jel da? ;)

Бл:
Могу ти рећи за бомбардовања дрвени шпорет и млин за кафу су ми били много боља технологија од еспрессо апарата
Bombardovanje je proslo...sad mozemo da koristimo aparat za espreso i ves masinu i masinu za sudove,komp,TV,DVD,mobilne...

PLESsitnihDEMONA:
BL,apsolutno razumem tvoje simpatije prema tzv. pravoslavnim zemljama,ali u Moldaviji i Belorusiji ljudi jos malo pa bukvlano umiru od gladi u sred Evrope.
Moldavija je jedan ocaj,nad ocajima. roditelji prodaju svoju decu da bi imali da prezive i prehrane preostalu decu. Prodaju organe. Uzas!
Da ne pominjem Moldavke po nocnim klubovima sirom Srbije i celog Balkana.
Mislim stvarno...spusti se na zemlju malo. Sta imas da vidis u Moldaviji,da te covek stavi tamo da zivis.
Imaju onaj Sherif,fudbalski klub,sa novim stadionom,koji je izradio neki lokalni mafijash.

tipichne pravoslavke :D

@ crow
Jedna se zvala Olga,a neka druga Svjetlana. Olgi sam zapamtio i lik,cak stavise,ali ovoj svjetlani se secam samo imena. :lol: :lol:

@BL
...ma spreman sam ja,ali nije to ni moj,ni tvoj rat. Mi smo ga rodjenjem nasledili,ali nije nash.

PLESsitnihDEMONA:
@ crow
Jedna se zvala Olga,a neka druga Svjetlana. Olgi sam zapamtio i lik,cak stavise,ali ovoj svjetlani se secam samo imena. :lol: :lol:

@BL
...ma spreman sam ja,ali nije to ni moj,ni tvoj rat. Mi smo ga rodjenjem nasledili,ali nije nash.
ТАЈ РАТ ЈЕ БРАТЕ ОД КАДА СЕ ОНАЈ ШИШМИШ ИЗ ВАТИКАНА ОДЦЕПИО ОД ИСТИНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ.

Arnold_Layne:
Koje su vam omiljene drzave sveta? U kojim bi voleli da zivite?
Od ovog što sam videla... Definitivno Norveška (naravno Oslo, severnije ne hvala) i Italija.
I to severna Italija. :D

Mislim, lepi su mi bili i Filipini, i Francuska... i Švajcarska nije loša.
Ali ne bih živela tamo. :arrow:

E, da. I Holandija mi je san. Ali tamo nisam bila na duže, pa nemam pojma da li je san samo... san. 8-)

Arnold_Layne:
Koje su vam omiljene drzave sveta? U kojim bi voleli da zivite?

Зна се - Португал.
"Португал је Бразил у Европи, а Африка док пу..."

02P_Ajuleos.jpg

02P_razglednica.jpg

02P_Lagos.jpg

п.с. Оно помињање Америке на почетку за сада подводим под оно "укуси су различити", мада није искључено да се пакосно осврнем на ону песмицу "Џизуз лавс Америка"... или шта већ :)

Back