- Poruka
- 389.200
Ako volite bombone, koje su to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
racunajuI ja volim lešnik karamele, volim i mlečne.
Isto tako, lepe su mi Kiki karamele.
Da li se praline računaju u ovu temu?
Ako da, volim punjene sa kremastim filom.
Ne jedem bombone,... ako i pojedem neku to su neke ljute, mentol.Ranije sam jela "Herbal" ,sad ponekad kupim Orbit bombone, ali ih u principu jedem samo kad putujem.Ako volite bombone, koje su to![]()
Ja sam ih jela u maju, mogu i datum da kazem, ali sam posle morala kod zubara da mi stavljaČini mi se da ne volim samo one sa voćnim punjenjem.
Al zato obožavam tvrde mlečne karamel, pa zanatske tek što volim... svilene, dražeje... volim i gumene, pa jelly beans... ijaooo, pa 505 sa crtom, pa Krašov pepermint sa čoko punjenjem, pa Pez, pa...
E, a sad da me ubiješ ako mogu da se setim kada sam poslednji put jeo bombone![]()
Uuu... pa ti si baš strastvena... ja se trudim polako, pa dok izdržimJa sam ih jela u maju, mogu i datum da kazem, ali sam posle morala kod zubara da mi stavlja
nove krunice na pet zubaTu je bio kraj, ali kad me neko posluzi ne umem da odolim.
Iz naslova se vidi da je ovo prava tema za tebe, mislim, da i ti kažeš neštoNe volim