Omiljena serija

Ima nekoliko serija koje su mi drage ali pošto je u pitanju najomiljenija, onda "Only fools and horses"... definitivno najdraža od svih :super:

Only%20Fools%20And%20Horses.jpg

LOS SERRANOS
Opsednut sam ovom serijom,ni jedna joj nije ni do kolena.Bolje bre i od simsonovih i mucki i alo alo i guje,i svih ostalih!Pre sam mislio da se nijedna serija ne moze meriiti sa muckama i alo alo i slicnim,al prevario sam se,ova je bolja milion puta z:lol:

ne znam koliko znas engleski i koji net koristis, ali ako imas ADSL ili neki drugi brz internet mozes da na net-u gledas sve epizode, ima mnogo sajtova za to. Ja sam odgledao sve epizode na net-u i mnoge sam snimio na komp. Mozes da skidas epizode s neta i ima nekoliko sajtova sa prevodima na srpski pa mozes i tako da gledas.

Ima puno serija koje su extra ali ove su mi omiljene:

1.Porodica Serano
2.Simpsonovi (ne znam da li ova serija josh ima,pre je bila na PINK-u,ako neko zna neka kaze dal' ima i kada pochinje)
3.Only fools and horses (Mucke)
4.Svi vole Rejmonda
5.Svi mrze Krisa
6.Desperate housewives (Ocajne domacice)
7.Friends
z:grudvanje2:

da li se nekom svidja family guy?
ja sam gledao nekoliko epizoda, i nije mi zanimljivo. Nemoge se meriti serija sa South Park-om.

Ja sam gledao, čak sam pravio i srpske titlove. Otvarao sam i temu, ali nije zaživela. Inače, nisam ni ja nešto oduševljen (ne toliko koliko sam bio u početku), ali više mi se sviđa od Parka. Park ne volim.

LOS SERRANOS
Opsednut sam ovom serijom,ni jedna joj nije ni do kolena.Bolje bre i od simsonovih i mucki i alo alo i guje,i svih ostalih!Pre sam mislio da se nijedna serija ne moze meriiti sa muckama i alo alo i slicnim,al prevario sam se,ova je bolja milion puta z:lol:

Nije mi jasno kako ljudi mogu da mere jednu spansko-meksicku sapunicu sa velikanima medju serijama,ljudi budite malo realni.

Back