Omiljena pekara u Kraljevu?

Kad vec ides do Ane, produzis ka maloj pijaci i u Kursulinoj ima jedna pekarica, zove se Jelena, ime je dobila po Srezovoj zeni. Srezo i vlasnik Kornija su braca od strica ako se ne varam, jedino sto u Korniju (izmedju katolicke crkve i semafora) ima gde da se sedne i sto prae i prazan burek i sa spanacem, isti im je burek.

Da, znam da je Mrvica sad Ljubinkova. Samo da znaš, radnici iz Ponsa i Moke ujutru kad doteraju hleb u prodavnice, kupuju naš iz Pekarstva. I par puta što je mom detetu prošle godine dok su uzimali užinu iz Ponsa preteklo po malo, probala sam, baš je čudno nekako, oseća se na neko sredstvo za dezinfekciju. I to što je moje čulo mirisa izoštreno, ne znači da hemikalije koje stavljaju druge korisnike manje pogađaju.

Mladi radnik se baš,baš popravio-pita s mesom im je odlična...Ili sam takav utisak stekao zbog nove radnice.:rumenko:

Скроз си у праву да су се драстично поправили,али у свему.Чак им ни бурек није више "бљак".Биће комш'о да је у питању технолог у пекари у Грдици (иначе комшиница моја,а то значи и твоја...:per: Иначе,матора је к'о крава :whistling:)

Poslednja izmena:

Back