Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Tema je o pekarama a ne o restoranima.Negostoprimstvo restorana na Balkanu je opšte poznata stvar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste probali mantije u Mladom radniku? Sa sirom 15 a sa mesom 20 din kom.

I ispravka, u Mladom radniku su po 15 i jedne i druge.Za pekaru ne znam, ali ,,Zeleni zub" picerija uvek.
Licno, volim njihov kuvani djevrek. S druge strane, otkako moja komsinica ne radi vise u S, mislim da im je malo opao kvalitet peciva. Ali i dalje glasam za lisnata iz Kornija, imaju sasvim solidan izbor posnih peciva, rol-mak im je fantazija (ko voli mak) a vetrenjaca sa zrnevljem...
Jos necije novije impresije? 
Kaze mi stric da su u Mladom radniku popravili burek. Ne znam, ne jedem burek ali njemu verujem.Licno, volim njihov kuvani djevrek. S druge strane, otkako moja komsinica ne radi vise u S, mislim da im je malo opao kvalitet peciva. Ali i dalje glasam za lisnata iz Kornija, imaju sasvim solidan izbor posnih peciva, rol-mak im je fantazija (ko voli mak) a vetrenjaca sa zrnevljem...
![]()
Kaze mi stric da su u Mladom radniku popravili burek. Ne znam, ne jedem burek ali njemu verujem.Licno, volim njihov kuvani djevrek. S druge strane, otkako moja komsinica ne radi vise u S, mislim da im je malo opao kvalitet peciva. Ali i dalje glasam za lisnata iz Kornija, imaju sasvim solidan izbor posnih peciva, rol-mak im je fantazija (ko voli mak) a vetrenjaca sa zrnevljem...
![]()

kad smo kod toga,otvorio se novi Korni u centru pored Pariza,gde je nekad bio Boing 
7 godina a pre toga ko zna kad. Mislim da je i njih i Nadu zatvorilo Srce kvalitetom usluge. Mada, pite od heljdinih kora iz Nade... I americka pita i tufahije, nigde vise u gradu tako dobre nisam nasla.
Da, na žalost.