Omiljena pekara u Kraljevu?

Što se hrane generalno u Srbiji tiče,najbolja koju sam klopao je u Valjevu.Uvek sam jeo na različitim mestima i svaki put je bila super.:D
Što se bureka tiče,tokom zime u Vrnjačkoj Banji neki zagoreli Muslimani drže jednu pekaricu na crno...Kakav je to burek,za titulu.:heart:

Kaze mi stric da su u Mladom radniku popravili burek. Ne znam, ne jedem burek ali njemu verujem. :lol: Licno, volim njihov kuvani djevrek. S druge strane, otkako moja komsinica ne radi vise u S, mislim da im je malo opao kvalitet peciva. Ali i dalje glasam za lisnata iz Kornija, imaju sasvim solidan izbor posnih peciva, rol-mak im je fantazija (ko voli mak) a vetrenjaca sa zrnevljem... :zaljubljena: Jos necije novije impresije? :ceka:

Kaze mi stric da su u Mladom radniku popravili burek. Ne znam, ne jedem burek ali njemu verujem. :lol: Licno, volim njihov kuvani djevrek. S druge strane, otkako moja komsinica ne radi vise u S, mislim da im je malo opao kvalitet peciva. Ali i dalje glasam za lisnata iz Kornija, imaju sasvim solidan izbor posnih peciva, rol-mak im je fantazija (ko voli mak) a vetrenjaca sa zrnevljem... :zaljubljena: Jos necije novije impresije? :ceka:

Ја проб'о б. са месом из пекаре "7.јул" - фантастичан је био!

ИМПРЕСИЈЕ ИЗ ТЕПСИЈЕ... :mazipsa: :ok:

Deefinitivno pekara 7 juli u Dositejevoj,tu sam svaki veliki odmor,iako nemaju neki sirok asortiamn ponude,hrana im makar nije bajata kao negde.

- - - - - - - - - -

Eh da zaboravih,po meni najlpesi burek u gradu u pekari Ana u Karadjordjevojj :)

Back