Omiljena pekara u Kraljevu?

Uh, Veseli, bolje da nemaš prilike da zaviriš u deo pekare koji nije prodajni.
U većini slučajeva ti se ne bi svidelo ono što vidiš.
Silom prilika, zbog posla koji obavljam, bila sam u prilici da obilazim i pekare, pa sam se uverila kako to izgleda iza.
No, što kaže Milorad, konačni rezultat, tj. peciva su dobra. :)

A ja sam jutros pojela kiflu iz pekare koja nije kraljevačka, ali zamišljam kao da jeste. ;)

^^^ definitivno,Mladi Radnik *****... :mrgreen:

pre neki dan u Ani je burek sa mesom bio fantastican...

mali off:nocas oko pola 12 sam u N.Pazaru jeo vruce mantije prelivene jogurtom...20 komada... jos uvek kukam sto nisam kupio jos bar 20 komada za usput..A ukus...nesto najlepse sto su moja nepca osetila u zivotu... :)

Koliko moje sećanje seže, tu tačno iza pumpe je nekad davno bila mesara, sad je neka peraka + picerija + forneti...
Ma tu se sve izmenilo, stari lokali pozatvarani, otvarani novi, pa novi zatvarani otvarani još noviji, itd :P Čini mi se da je jedino onaj goranac najbliži kioscima još ostao sa njegvom pekarom već 20+ godina :)

Ana je dobra za đevrek i burek sa pečurkama.
Dada za lisnatu pletenicu i burek sa spanaćem.
Mirage za perece.
Korni za burek sa mesom.
Proleće za kifle.
Listi dodajem Unikus M za potkovice.:mrgreen:
Pekara Tlačinac(ili kako se već zove,preko puta Šumadije u Vrnjačkoj Banji)ima dobar burek sa mesom.:super:Ne kao Kornijev,ali ipak dobar...
Pekara je promenila vlasinika,radnike i samim tim kvalitet klope...Burek je tu postao očajan,dok je u Banji savijača sa mesom(čiji je ukus identičan bureku)najbolja u pekari Plima u centru grada.

Jao, samo kad se setim, ja i društvo smo skoknuli u jedan restoran koji bi trebao da zatvara u 22h, ali su nas požurivali i isterali tek u 21.30. Toliko o gostoprimstvu.

I otkud li Kraljevo u region Južne i Istočne Srbije?

Poslednja izmena:

Back