Hmm... LOAD"$", 8 ili, 2. 8 je valjda disk, a dvojka kaseta. Pa onda RUNA šta se beše učitavalo pre igrice, ja sad 'ladno ne mogu da se setim, ono kad pritisneš šift, ran stop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm... LOAD"$", 8 ili, 2. 8 je valjda disk, a dvojka kaseta. Pa onda RUNA šta se beše učitavalo pre igrice, ja sad 'ladno ne mogu da se setim, ono kad pritisneš šift, ran stop.
Pa probaj, ja nemam više, moj otac je podelio sve u delovima davno, moguće da imam još tastaturu samo.Btw, još uvek imam 2 c64. Kontam da još rade. Stoje mi na ormanu.
Zar nisu samo boje? Ono, menjale se boje ekrana? Ne sećam seA šta se beše učitavalo pre igrice, ja sad 'ladno ne mogu da se setim, ono kad pritisneš šift, ran stop.
Pa neki predprogram pre igre, a onda boje i sve ostalo.Zar nisu samo boje? Ono, menjale se boje ekrana? Ne sećam se
Lazy Jones je stvarno dobra zezalica sa još blesavijom muzikom (taktovi pop hitova tog vremena - timeline 01:30 Nena 99 luftbaloon)Prva koju sam učitao.
Posle su glavu zavrteli The Pirates. Kao i Lazy Jones.
Vau, kakav troubek...Hvala.
![]()
Ringtone na mobilnom mi C64 Commando melodija