Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 262.073
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva koju sam učitao.C64 Longplay - 1942
Jao džijana sisters, pa to mi je bila omiljena pored babl babl. Treba da me bude sramota i stid što se nisam sam odmah setio. Haha heheUh, bilo ih je dosta. Blue Max, Creatures, Rick Dangerous, Astec Challenge, Giana Sisters... Možda baš Rick Dangerous.
Uh daaa, buble boble. To smo igrali do besvesti.Jao džijana sisters, pa to mi je bila omiljena pored babl babl. Treba da me bude sramota i stid što se nisam sam odmah setio. Haha hehe
Imali smo i džojstik servis u zgradi, neki čiča popravljao u stanu, neki čika Đole, jer polomimo onaj lim iznutra za desno, pa čika Đole zalemi.Uh daaa, buble boble. To smo igrali do besvesti.
Ma da. Joystick sa mikroprekidacima. To je stradalo na dnevnoj bazi.Imali smo i džojstik servis u zgradi, neki čiča popravljao u stanu, neki čika Đole, jer polomimo onaj lim iznutra za desno, pa čika Đole zalemi.
Ti si bila kralj klinaca sa C128.Znam da sam tražila C128 a kupili mi C64, bila sam malo ljuta haha, ali brzo me prošla ljutnja.
Sećam se da su bile kasete, igrica ne mogu da se setim osim jedne sa avionima.
Pa nikad mučnije podešavanje glave kasetofona sa šrafcigerčićem, da bi se igrica učitala, onda je turbo 250 bio spas kad se pojavio, pa ne smeš da ugasiš comp., da bi ostala upaljena igrica, jer posle opet neće da učita satima. Haha Slatke muke.Ma da. Joystick sa mikroprekidacima. To je stradalo na dnevnoj bazi.
Jbt, tačno sam po onim šarenim linijama po ekranu znao kada je srafic dobro podešen. MatrixPa nikad mučnije podešavanje glave kasetofona sa šrafcigerčićem, da bi se igrica učitala, onda je turbo 250 bio spas kad se pojavio, pa ne smeš da ugasiš comp., da bi ostala upaljena igrica, jer posle opet neće da učita satima. Haha Slatke muke.
A šta se beše učitavalo pre igrice, ja sad 'ladno ne mogu da se setim, ono kad pritisneš šift, ran stop.Jbt, tačno sam po onim šarenim linijama po ekranu znao kada je srafic dobro podešen. Matrix![]()