bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
..I Amazonske sume na krajnjem istoku,i visoki venci Anda na kojima pociva i glavni grad Kvito.
Kito...................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..I Amazonske sume na krajnjem istoku,i visoki venci Anda na kojima pociva i glavni grad Kvito.

Ja vam garantujem da je Surinam najlepse mesto za opustanje na svetu sem PANAME!!!
Stavicu posle slike.
I nije bas, ali ako ti se svidja tamo, sta da ti radim?!
Nije zbog ratova sada,ali na mirnim mestima je super.

, a naravno i Ekvador, ali zbog bananaKakvih ratova?
Pa ratova u Panami..

Meni je na prvom mestu Peru poznata po svojoj drevnoj civilizaciji i Kolumbija prelepa zemlja, gde se govori najlepsi Spanski jezik![]()
Nije bas da se u Kolumbiji govori najlepsi spanski. Veruj mi, to su vise price, koje postoji iz doba kolonijalizma. Po meni je venecuelanski spanski, mnogo blizi tom andaluzijskom.
Meni je najlepse bilo pricati sa ljudima iz Kolumbije, uvek smo se lepo razumeli. Pa dobro, kako kom.Meni je najlepse bilo pricati sa ljudima iz Kolumbije, uvek smo se lepo razumeli.
![]()

]A, kako to pricaju Kolumbijci drasticno drugacije od Meksikanaca ili Venecuelanca, molim te?
Ti me teras da je ponavljam, ne ja. Ja sam rekao svoje misljenje i to je sve, ti teras inat ovde.ponavljas je tako nadmeno

A sta ja lazem, ako sam reka o da mi se svidja kako pricaju u Kolumbiji onda sta, ja lazem nesto po tebi??? Kakve veze ima kome se koj naglasak svidja???
Ja radim na brodovima i na zadnjim brodovima radio sam sa ljudima iz Juzne Amerike, prvo su tu bili Peruanci i Meksikanci, pa Argentinci i Cileanci, na kraju kad sam radio, sa mnom su bili Dominikanci i bile su dve devojke iz Kolumbije i jedan stariji lik Kolumbijanac. Sa njima sam proveo zadnjih mesec dana i bilo mi je super pricati sa njima, bolje sam se slagao nego sa drugima, pa zato i kazem da je meni lepo pricati sa Kolumbijcima. Evo zbog toga sam ja rekao. A oni su mi rekli da od cele centralne i juzne amerike, oni pricaju najpravilnije i da se ponose mnogo time...Evo to je to sto ja znam, a ne ti kazes da lazem, a ja rekao ono sto ja mislim, i ne dokazujem ti ovde sta je bolje od cega.
Ajde ti mi kazi kad toliko znas i putujes, gde je najrazumniji spanski?