Omiljen medju starijim kokama...:)

sam_protiv_svih:
Znam da ce se mnogi smejati ali imam problemcic.

Primetio sam da sam zanimljiv mnogim starijim zenskama, i to starijima 5-10 godina od mene. Svaki put kad me vide nabace ona seksi smesak, koriste svaku priliku da sto duze popricaju sa mnom...Mislim, lepo je to ali nemam hrabrosti probati nesto.
Nemojte me pogresno shvatiti, da su to moje vrsnjakinje ne bi bilo nikakvih problema jer mi njih nije problem muvati nego se redi od zenskama koje su od mene starije od 5-10 godina, neke su cak i udane... :shock: ali vidi se iz aviona da sam iz jako zanimljiv.
Najvise se bojim da ne postanem predmet ismijavanja u kraju jer su to sve zenske koje zive blizu mene. (u slucaju da pokusam nesto a one me odbiju) :-?

Pomoc!!!

Jel ti lazes sebe il nas??
Znas sigurno da im se svidjas?? Ali sta ako si pogresno protumacio?
Nisu ti vrsnjakinje problem a te starije jesu??
Ako su tako ocigledne u pokazivanju naklonosti prema tebi, ne sekiraj se, napasce one tebe i same.

Ti sto pises,da te starije koke,rado gledaju.Pa sta cekas nesrecnice. Pa samo starija koka,daje dobru supu! Mani se mladih devojaka,i glupavih "muvanja" sa
njima. Samo zena starija od tebe,ne 5 ili 10 godina,kako ti kazes,vec starija dvadeset i dvadeset pet godina,moze kroz vodjenje ljubavi,da te uvede u rajske vrtove,
tako silovito i umetnicki vesto,da ces zaboraviti i kako se zoves,i koje si nacije,i ko si ti uopste bio,pre nego sto ti je ta,kako ti kazes "koka"isprala oci,i pokazala ti
sta je goli seks,seks bez laznog stida i malogradjanskog,laznog morala.:bye:

Primetio sam da sam zanimljiv mnogim starijim zenskama, i to starijima 5-10 godina od mene. Svaki put kad me vide nabace ona seksi smesak, koriste svaku priliku da sto duze popricaju sa mnom...Mislim, lepo je to ali nemam hrabrosti probati nesto.
Nemojte me pogresno shvatiti, da su to moje vrsnjakinje ne bi bilo nikakvih problema jer mi njih nije problem muvati nego se redi od zenskama koje su od mene starije od 5-10 godina, neke su cak i udane... :shock: ali vidi se iz aviona da sam iz jako zanimljiv.
Najvise se bojim da ne postanem predmet ismijavanja u kraju jer su to sve zenske koje zive blizu mene. (u slucaju da pokusam nesto a one me odbiju) :-?

Pomoc!!!

ovo mora da je bio dule svilar

Razlika izmedju devojke i starije udate zene,je upravo ogromna.Mlada devojka,nema iskustva ni u izrazavanju ljubavi,a jos manje,u primeni ljubavnih vestina.Dok je sa starijom zenom (najbolje one,od oko 40 god.) sto u one i emotivno i fizicki potpuno zrele.Da li si nekada jeo nesazrelu vocku,pa posle probao zrelu! Da li si opazio,kolika je razlika u kvalitetu.? E,pako ti je i sa zenama.Zrela zena,pomutice ti um.
Odvesce te direktno u rajske vrtove. A mlada devojka....to ti je kao da pijes kiselo vino.Eto decko,u tome je razlika. A ti,sada razmisli....

Najvise se bojim da ne postanem predmet ismijavanja u kraju jer su to sve zenske koje zive blizu mene. (u slucaju da pokusam nesto a one me odbiju

Pomoc!!!

Ko pita ne skita,al to kao ono :Ako bih te ja pitao,sta bi mi ti dala, I tako blize I tako dalje , mislim Kulll.:hvala:

Pomoc!!!
sta ima da pokusavas koj k ako one tebe gledaju,kazi sto me tako gledas kad mi ne das

Razlika izmedju devojke i starije udate zene,je upravo ogromna.Mlada devojka,nema iskustva ni u izrazavanju ljubavi,a jos manje,u primeni ljubavnih vestina.Dok je sa starijom zenom (najbolje one,od oko 40 god.) sto u one i emotivno i fizicki potpuno zrele.Da li si nekada jeo nesazrelu vocku,pa posle probao zrelu! Da li si opazio,kolika je razlika u kvalitetu.? E,pako ti je i sa zenama.Zrela zena,pomutice ti um.
Odvesce te direktno u rajske vrtove. A mlada devojka....to ti je kao da pijes kiselo vino.Eto decko,u tome je razlika. A ti,sada razmisli....

kao prvo nije svaka žena sa 40 automatski opasna yebačica, najte se zaluđivati naivna dječice:lol:
ona ako je predodređena da u krevetu bude balvan, biće to i sa četiri, pet banki, nebitno.
drugo, godine i iskustvo oslobađaju neke inhibicije iz mladosti, donose neku dozu samopouzdanja i svesti o tome šta ti u sexu više prija..žena se u zrelim godinama oseća slobodnijom i opuštenijom, ali...pročitati prvo!

Back