Omiljen medju starijim kokama...:)

sam_protiv_svih

Početnik
Poruka
12
Znam da ce se mnogi smejati ali imam problemcic.

Primetio sam da sam zanimljiv mnogim starijim zenskama, i to starijima 5-10 godina od mene. Svaki put kad me vide nabace ona seksi smesak, koriste svaku priliku da sto duze popricaju sa mnom...Mislim, lepo je to ali nemam hrabrosti probati nesto.
Nemojte me pogresno shvatiti, da su to moje vrsnjakinje ne bi bilo nikakvih problema jer mi njih nije problem muvati nego se redi od zenskama koje su od mene starije od 5-10 godina, neke su cak i udane... :shock: ali vidi se iz aviona da sam iz jako zanimljiv.
Najvise se bojim da ne postanem predmet ismijavanja u kraju jer su to sve zenske koje zive blizu mene. (u slucaju da pokusam nesto a one me odbiju) :-?

Pomoc!!!

...vama tipovima bre nedostaje hrabrosti...:)
...to vam je velika mana...svi se plasite da budete ismejani , to primecujem i ovde na forumu...
...ne valja vam to , da vidim samo jednog ...mada u stvari ima ovde jedan koji se iscimao samo za jednu forumashicu...i svaka mu cast , jeste da je blesav ko struja , al za to mu skidam kapu...

Zefirra:
...vama tipovima bre nedostaje hrabrosti...:)
...to vam je velika mana...svi se plasite da budete ismejani , to primecujem i ovde na forumu...
...ne valja vam to , da vidim samo jednog ...mada u stvari ima ovde jedan koji se iscimao samo za jednu forumashicu...i svaka mu cast , jeste da je blesav ko struja , al za to mu skidam kapu...

vec sam rekao, da su to moje vrsnjakinje, ne bi bio nikakav problem.
ALI radi se o starijim zenskama po kojima vidim da sam im zanimljiv ALI sta ako sam
kod neke mozda pogresno prozumacio njeno smeskanje i ostalo... :-?

zato i kazem, nije ni priblizno isto muvati svoju vrsnjakinju i udanu zenu.

sam_protiv_svih:
Znam da ce se mnogi smejati ali imam problemcic.

Primetio sam da sam zanimljiv mnogim starijim zenskama, i to starijima 5-10 godina od mene. Svaki put kad me vide nabace ona seksi smesak, koriste svaku priliku da sto duze popricaju sa mnom...Mislim, lepo je to ali nemam hrabrosti probati nesto.
Nemojte me pogresno shvatiti, da su to moje vrsnjakinje ne bi bilo nikakvih problema jer mi njih nije problem muvati nego se redi od zenskama koje su od mene starije od 5-10 godina, neke su cak i udane... :shock: ali vidi se iz aviona da sam iz jako zanimljiv.
Najvise se bojim da ne postanem predmet ismijavanja u kraju jer su to sve zenske koje zive blizu mene. (u slucaju da pokusam nesto a one me odbiju) :-?

Pomoc!!!

Ništa se kod žena ne vidi iz aviona... ;) :D

Cruella:
sacekaj ti sreco da tebe neka od njih startuje..
konkretno...
ako im diskretno dajes do znanja da ih zelis,
lako ce da naprave prvi korak...

meni se sve cini da one meni to daju do znanja i cekaju da ja nesto pokusam... :-?
ALI, sa druge strane bojim se da necu pogresno shvatiti to njihovo smeskanje i pricu.
Kad su mi moje vrsnjakinje davale takve signale to mi je bio siguran plen ali ovo je ipak zayebano. Bio sam ja i sa starijima od sebe, ali 2-3 godine, a ovo je udana zena od nekih 28-29 godina. :|

Back