Omega muskarac

Da da. Da joj udjemo uglavu.
Imam ideju. Da ne ispadne ocigledno.
Ja hvalim tebe a ti mene. Vazi?
A kad dodje do fotki: kazemo da izgledamo kao dva anatemisana fratra, al smo dobri u dusi.
Kad dođe do fotki, odemo na fejs, skinemo slike nekih prezgodnih amera, pa pošaljemo kao da su, kobajgi naše.
Samo pazi, nemoj da se u pozadini slike vide neki detalji koji ukazuju da to nije enterijer ili eksterijer iz voljene Srbije...

Kad dođe do fotki, odemo na fejs, skinemo slike nekih prezgodnih amera, pa pošaljemo kao da su, kobajgi naše.
Samo pazi, nemoj da se u pozadini slike vide neki detalji koji ukazuju da to nije enterijer ili eksterijer iz voljene Srbije...
Ma ja sam ti geek brate meni je fotoshop ko iz ruke izrastao. Ja sebi nacrtam zensku u fotoshopu, eksportujem u flesh i animiram da je bicujem. Odmah stavljamo srpske kvake i pvc stolariju.
Nego sta cemo kad dodje za uzivo?

Ma jok to ti je ona prirodna selekcija kod zena, ovaj nehs ovaj moze. Pa kad se sve to sabere i oduzme ispadne da ogromna vecina nesh, a manji broj mozhe.

E sad pitanje je za nas koji smo nesh i nesh jos jednom, gde da odradimo tajm out? Sta je cool raditi van tih aktivnosti. Kako se samoizuzeti al da bude zabavno. Nemoj ono, budi ko Tesla, posveti zivot nauci. Ebes to.
Aha. Ok. Hvala na prosvetljenju. ? ?
Potrazicu neki test da uradim po netu da vidim gde sam. ?

Ma ja sam ti geek brate meni je fotoshop ko iz ruke izrastao. Ja sebi nacrtam zensku u fotoshopu, eksportujem u flesh i animiram da je bicujem. Odmah stavljamo srpske kvake i pvc stolariju.
Nego sta cemo kad dodje za uzivo?
E, to je malo zaje.bano.
Ja ću da konstruješem priču da sam dominantan tip i da me čeka u sobi, raskomoćena, sa povezom na očima, soba da je zatamljena.

Cuo sam za izraz 'alfa i omega' u smislu kao - on je alfa i omega za zene.

Tako da nisam znao da je omega nesto lose a i nekad si bili neki Omega satovi, rekao bih bas dobri.

Ne znam, valjda zene ocjenjuju to, ne mozes sam za sebe reci da si alfa muskarac ili nesto drugo ili da ne valjas.

Back