Zato što su oni agresori, samim tim oni organizuju proteste po drugim državama.Kad vi Rusi postavite snimak: "EVO kako se u holandiji i francuskoj biju demonstranti!"
Treba da znate da Apsolutno Niko tamo ne krivi ambasade za te proteste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što su oni agresori, samim tim oni organizuju proteste po drugim državama.Kad vi Rusi postavite snimak: "EVO kako se u holandiji i francuskoj biju demonstranti!"
Treba da znate da Apsolutno Niko tamo ne krivi ambasade za te proteste.
Dobro recite im to u lice na sledećem sastanku Vučić- te ambasadeZato što su oni agresori, samim tim oni organizuju proteste po drugim državama.
Nisam grobar ,da citam dalje?Види тебра,
знам да си Гробар, али ћу ти свеједно дати добар савет:
Истерај тог комунисту из себе !
Јесмо ли гласали за капитализам и америчку демократију ?
И сад, шта ?
Видели смо цену тога да постоје богаташи,
да се улицама возе скупи аутићи, продаје љубав и набавља кокс,
да свако може да се кандидује за председника,
да се љуби рука свештеника.
Имам утисак да се то теби и гомили сада не свиђа и да би мало у назад ?
Па јел може то ?
Није ти држава бицикл., па окренеш на другу страну !
Држава ти је већа и од Титаника,
тешко се курс мења за 180 степени.
И сад као праве будале гласамо за
- чврсту државу,
- здраву земљу
- мирољубиву политику
- равноправност хомића и стрејтића
Чекај роћаче, па ми смо то имали,
доста више тог маскираног социјализма !
Хтели смо на тржиште ?
Важна једино моћ, природна селекција квалитетних, јаких ?
Е па сад уживајмо !
Не кажем ово иронично,
само саветујем да се они који то још нису урадили - прештимују !!!
pa ti i jesi simpatizerSa ovakvom opozicijom i njenim simpatizerima ja bi vladao ceo vek.
Јесам, Софие Вергаре.pa ti i jesi simpatizer
oš telefon? sad se kupamo...Јесам, Софие Вергаре.
Ууууу, мрзео бих те интезивно.oš telefon? sad se kupamo...
1. industrija je rasprodata za vreme dosmanlija?Stvarno ne znam o čemu pričaš, verovatno ni ti ne znaš.
Zemlja (i industrija) je rasprodata za vreme DOSmanlija i žutih.
Kosmet su izdali Tadić, Jeremić, Đilas i ostala bagra.
Dok su žuti bili na vlasti, pljačkali su i otimali kako je ko stigao.
Najlepši primer je vaš gazda Đilas, koji je samo na inteligenciju i mašinski mozak zaradio pošteno 619 miliona evra
dok je bio gradonačelnik Beograda.
I onda dođete vas par totalno dezorijentasinih u vremenu i prostoru i pričate o nekoj pljački i kriminalu?
Slušam bre svaki dan istu pesmicu od vas nesposobnih.ti si recim oza sitnu paru prodo du.pe, lizes sada fekalije koje ti se nude jer moras,
Tacno. A onda su posle njih dosli oni da dokusure sto su ovi poceli. Lopov do lopova. I sto je najgore bilo koji drugi politicari da dodje na vlast u Srbiji isto ce to raditiJa bih pre rekao da si ti i tebi slični tužan primer naše realnosti
Stvarno ne znam o čemu pričaš, verovatno ni ti ne znaš.
Zemlja (i industrija) je rasprodata za vreme DOSmanlija i žutih.
Kosmet su izdali Tadić, Jeremić, Đilas i ostala bagra.
Dok su žuti bili na vlasti, pljačkali su i otimali kako je ko stigao.
Najlepši primer je vaš gazda Đilas, koji je samo na inteligenciju i mašinski mozak zaradio pošteno 619 miliona evra
dok je bio gradonačelnik Beograda.
I onda dođete vas par totalno dezorijentasinih u vremenu i prostoru i pričate o nekoj pljački i kriminalu?
Tacno. A onda su posle njih dosli oni da dokusure sto su ovi poceli. Lopov do lopova. I sto je najgore bilo koji drugi politicari da dodje na vlast u Srbiji isto ce to raditi
Takva nam je politicka scena decenijama. Sjasi Kurta da uzjase Murta.U politiku se uvukao olos koji ne zna nista drugo da radi osim da parazitari i krade od naroda na razne nacine.
Опозиција нема исправну суштину свога постојања. Зато нема идеје. Зато ће Вучић опет да победи и опет и опет.
Далеко је Србија од тираније.Нема ту политике, јер нема одговорности, а нема је јер стручњацима не дају да воде институције, а народ никада није ни имао Републику.
Ово што гледамо је политикантство, а не политика.
Опозиција не постоји ни у једној тиранији.
Далеко је Србија од тираније.
И ти си свезнајући па што се не кандидујеш за Председника?Како се неко уређење зове што нема институције, већ једног премудрог и свезнајућег паметњаковића, а народу никада није предата Република , а отета Монархија?
Зар исто није било 2000, кад је Ст. Протић био кандидат за градоначелника ?Пре две недеље у политички заиста битној емисији,
опозиционом бастиону "Утиску недеље",
Оља и компанија потпуно упрскају ствар.
Кандидат за градоначелника Владета Јанковић
представи себе као комплетног дилетанта
церекајући се на фашизоидне коментаре надуваног филмаџије Горана Марковића,
и још више сопственим изјавама типа:
"Ја се не разумем у руковођење градом, али хоћу да будем градоначелник, има ко ће да руководи !"
Систем је труо, у томе је проблем.Како се неко уређење зове што нема институције, већ једног премудрог и свезнајућег паметњаковића, а народу никада није предата Република , а отета Монархија?
Ima institucija samo su oslabljene.Како се неко уређење зове што нема институције, већ једног премудрог и свезнајућег паметњаковића, а народу никада није предата Република , а отета Монархија?
Ima institucija samo su oslabljene.
Зар исто није било 2000, кад је Ст. Протић био кандидат за градоначелника ?
...
Ма синоћ у недељу (27.2.2022.) је Прота чак и рекао:
"Лупам глупости, зато нисам ни опстао у политици !"
Није баш тим речима, али на то изађе.