Oliverov brat: Vučić opstruiše istragu plasiranjem neistina

To je tvoje mišljenje i ja tu nemam šta da dodam ili oduzmem. Ne moram ni da se složim.
Mogu samo da iznesem svoje mišljenje da ti je dokaz slab i naivan.
Mislis da oni koji su napravili onakav spot ne trebaju da budu ispitani? Kaznjeni?

Ili je mozda vama taj spot opravdan, posto je to "politicka igra"? Spot je monstruozan, nezabelezen i cist poziv na ubistvo. To ce se izucavati kadtad na fakultetima koji se time bave.

Mislis da oni koji su napravili onakav spot ne trebaju da budu ispitani? Kaznjeni?

Ili je mozda vama taj spot opravdan, posto je to "politicka igra"? Spot je monstruozan, nezabelezen i cist poziv na ubistvo. To ce se izucavati kadtad na fakultetima koji se time bave.

Nemam ja ništa protiv da budu ispitani a verujem da već jesu ispitani i od strane
šiptara i od tih iz međ. zajednice a verujem i od naših službi.
Rezultata nema.

Da li treba da budu kažnjeni za tamo neki spot (koji ja iskreno nisam ni odgledao) ne
mogu da kažem a i nisam dovoljno kompetentan.

Zaključak je onog što si rekao

:hahaha: Svi vi izvlačite neke zaključke iz rukava. Po nahođenju.

Treba da odgovara.
Treba i da nađe krivca onaj ko je preuzeo odgovornost za red i mir na toj teritoriji.
Čak sam i naveo ime glavnog krivca
https://forum.krstarica.com/threads...siranjem-neistina.942130/page-2#post-44051670
To sto je zapad nezainteresovan sramota je, ali jos ne znaci da je neko sa zapada ubio Olivera, a i ne vidim zasto bi? Mada sve je moguce, ali bas zato treba da se rasvetli ubistvo a nedostaje volje za to.
Šta je bre ovo ?

Dok je ovakvih kao ti i tebi slični , ova vlast će vladati doživotno.

Dovoljno vas je samo pročitati , bez gledanja i upoznavanja :bljuc:
Ima i u suprotnoj opciji (ma koja da je) mnogo takvih budala, u to budi uverena, nije prvi put da citam ovako nesto i neke nebulozne pretnje.

Back