"Oliver poziva narod da izadje na Predsednicke izbore u Srbiji 20 januara 2008"!!!!!!

Смањите доживљај - нема ништа од избора...:p:p:p

22:37
СТРУЧНЕ СЛУЖБЕ ВЛАДЕ: ДУЛИЋЕВА ОДЛУКА ПРОТИВУСТАВНА

БЕОГРАД – Одлука председника Скупштине Србије Оливера Дулића о расписивању избора за председника Републике је противуставна, речено је вечерас Танјугу у стручним службама Владе Србије.
Уставни закон, наиме, налаже да се избори за председника Србије могу расписати тек по ступуању на снагу и последњег од укупно шсест закона који су неопходни за расписивање тих избора.
Према законској процедури, они ступају на снагу осам дана од објављивања у „Службеном гласнику”.
Пошто су четири закона - о основама уређења служби безбедности, о спољним пословима, о одбрани и о Војсци Србије, усвојена у Скупштини Србије 11. децембра, све и да су одмах објављени они не могу ступити на снагу пре 19. децембра а то значи да ни избори према Уставном закону не могли да буду расписани пре 19. децембра, објаснили су у стручним службама Владе Србије.

Танјуг

Џабе сте се затрчали...

Ja ne znam koji se **** svi prepirete ovde oko tih izbora ? Kakve veze ima jesu li izbori 20 Jan ili 20 Feb ili 20 Juna ? Za koga narod misli da glasa, glasat ce bilo danas ili sutra.

Е, ако до сада НИСИ већ укапирао "тајминг" и о чему се ради у суштини, стварно ме мрзи да ти објашњавам.
icon6.gif

Е, ако до сада НИСИ већ укапирао "тајминг" и о чему се ради у суштини, стварно ме мрзи да ти објашњавам.
icon6.gif

Sto kao "zapad" hoce da izbori budu pre nego sto priznaju nezavisno Kosovo, i tako dobiju DS na vlasti u Srbiji, a ovamo mirno priznaju KiM?

Pa ako narod to ne vidi, onda mu nece ni smetati ako se to i desi, a ako vidi onda nije vazno kada ce biti izbori, krivci ce biti kaznjeni pre ili posle.

izbore je trebalo raspisati po meni tek kada se razmrsi kosovski cvor i kada se vidi dal siptari proglasavaju nezavisnost ili ne. neozbiljno je raspisivati izbore u trenutku kad ti se drzava cepa .
a mozemo onda da proglasimo Tadica i Kostunicu za dozivotnog predsednika i premijera ,posto je moguce da se kosovski cvor nece razmrsiti godinama :roll:

Back