Oliver Dulić priveden, pa pušten

ako SNS ne pohapsi sve ove lopove iz DS-a treba ih menjati i dovesti SRS-DSS-Dveri da pohapse bagru i strpaju bandite u corku.

Srbija ako hoce napred mora da se oslobodi lopova kriminalca izdajnika i bandita i smesti ih na jedino pravo mesto gde ta djubrad i bagra treba da budu - U CORKU :ok:

ako SNS ne pohapsi sve ove lopove iz DS-a treba ih menjati i dovesti SRS-DSS-Dveri da pohapse bagru i strpaju bandite u corku.

Srbija ako hoce napred mora da se oslobodi lopova kriminalca izdajnika i bandita i smesti ih na jedino pravo mesto gde ta djubrad i bagra treba da budu - U CORKU :ok:

koji si ti veleizdajnik ;)

jel ti stvarno, ali stvarno mislis da DSS i SRS kompanija ne kradu? a tek fasizam koji promovisu dveri? pa sta ti hoces, da zivis u vreme inkvizicije?

koji si ti veleizdajnik ;)

jel ti stvarno, ali stvarno mislis da DSS i SRS kompanija ne kradu? a tek fasizam koji promovisu dveri? pa sta ti hoces, da zivis u vreme inkvizicije?

ne kradu . Nisu svi Srbi lopovi ko clanovi DS-a.

Ima medju nama i postenih ljudi.

Dveri promovisu tradicionalizam i tu nicega loseg nema.

Ima samo za Lopine koje zele da zive u LOPOVOKRATIJI , da zive lagodno pljackajuci srpski narod, i za ljude bez identiteta i vere koji hoce da zive u zemlji gde caruju blud, nemoral, homoseksualizam i ostale bolesti.

I za vasu informaciju Dulic nije OSLOBODJEN - on je samo pusten da se brani sa slobode. Krivicna prijava je i dalje tu gde je i bila.

I sve oko nje nedovršeno ...!!

Pre neko dan on reče, primio sam optužnicu ...., a u stvari čovek primio neki policijski zahtev za pokretanje postupka.

Inače, čisto da budete u toku, to se ne uručuje. Samo poziv. I po tome, ovaj slučaj je poseban.

Ima samo za Lopine koje zele da zive u LOPOVOKRATIJI , da zive lagodno pljackajuci srpski narod, i za ljude bez identiteta i vere koji hoce da zive u zemlji gde caruju blud, nemoral, homoseksualizam i ostale bolesti.

pa srpska tradicija je stvar proslih vekova. za civilizovan svet dosla su nova vremena, buducnost. ko hoce da zivi na nivou I srpskog ustanka, nek lepo iskljuci internet, tv i radio i nek kupi neku kucu na planini, bar to ima za dzabe ili skoro dzabe da se kupi. pa nek tamo zivi tradicionalno. ja hocu da vozim svoje automobile, da vodam devojku po kaficima i klubovima, hocu da mi peva karleusa i ceca, hocu da se vozim motorom i zivim 21 vek. hocu da idem ulicom ili na utakmicu i necu da vidim da neko pali kontejnere i gura ih u izloge jer mu se nije dopalo ko seta ulicom, da li je partizan izgubio u EHF ili je dosao neki belgijanac ili portugalac turisticki u Srbiju pa se nadje neka tradicionalna volina da mu otvori lobanju jer nije Srbin...takva tradicija mi ne treba.

i da ne zaboravim, o da kradu. postoje vec brojni primeri kako su krali.

Pre neko dan on reče, primio sam optužnicu ...., a u stvari čovek primio neki policijski zahtev za pokretanje postupka.

Inače, čisto da budete u toku, to se ne uručuje. Samo poziv. I po tome, ovaj slučaj je poseban.

koliko se razumem u terminologiju policija vrsi samo istrazne radnje a tuzilac pokrece postupak u vezi nalaza koje prikupi policija a koje trazi da istraze itd. dulic je verovatno dobio samo poziv na informativni razgovor, tamo nisu imali za sta da ga corkiraju pa su ga logicno pustili....a to sto KGB ekipa vlazi po forumu, to je samo manifestacija iskompleksiranosti....

Клептократија, јел' ова дефиниција већ постоји? Ако не, онда смо Тихи и ја кумови новој. :zper:

Vučić: Policajci ne shvataju da je Dulić pušten!

Isto tako razumem da nemamo pravo da se mešamo u rad tužilastva i koliko već sutra ću se sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije i pokušati da dogovorimo nastavak zajedničkog rada, poručio potpredsednik Vlade

sns-go-sns-aleksandar-vucic-1348870104-213708.jpg

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef biroa za koordinaciju rada bezbednosnih službi Aleksandar Vučić izjavio je da će se u sredu sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije, kako bi dogovorili nastavak zajedničkog rada na borbi protiv korupcije.

Jedan deo policajaca nezadovoljan je odlukom tužilaštva da se Oliveru Duliću omogući da se brani sa slobode.

"U potpunosti razumem pripadnike policije koji, posle višemesečnog mukotrpnog rada, ne mogu da shvate da je njihov trud bačen pod noge", rekao je Vučić.

"Isto tako razumem da nemamo pravo da se mešamo u rad tužilastva i koliko već sutra ću se sastati sa pripadnicima specijalnih timova policije i pokušati da, uprkos svemu, dogovorimo nastavak zajedničkog rada na borbi protiv korupcije", rekao je Vučić.

Direktor srpske policije Milorad Veljović ocenio je večeras da je aktuelna borba protiv korupcije u interesu države, njenih građana i policije i da se ta šansa ne sme propustiti.

"Policija Srbije i ja kao direktor u potpunosti podržavamo borbu Vlade Srbije i njenog potpredsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala. Nama to daje još veću snagu i čvrstinu i u toj borbi ćemo istrajati u potpunosti, bez obzira na prepreke na koje nailazimo i budemo nailazili", rekao je Veljović.

On je dodao da se policija neće povlačiti pred problemima i istakao da je ovo istorijska šansa da se Srbija konačno obračuna sa korupcijom i organizovanim kriminalom.

http://www.kurir-info.rs/vucic-policajci-ne-shvataju-da-je-dulic-pusten-clanak-451219

E moj Vucicu to je zato jer nisi ocistio pravosudje, barem makar specijalni sud od placenika i slugu Demokratske Stranke.

Na svadbu se ne ide bez one stvari, tako i u borbu protiv kriminala se ne moze ici sa placenicima mafije zvane Demokratrska Stranka u pravosudju.

pa srpska tradicija je stvar proslih vekova. za civilizovan svet dosla su nova vremena, buducnost. ko hoce da zivi na nivou I srpskog ustanka, nek lepo iskljuci internet, tv i radio i nek kupi neku kucu na planini, bar to ima za dzabe ili skoro dzabe da se kupi. pa nek tamo zivi tradicionalno. ja hocu da vozim svoje automobile, da vodam devojku po kaficima i klubovima, hocu da mi peva karleusa i ceca, hocu da se vozim motorom i zivim 21 vek. hocu da idem ulicom ili na utakmicu i necu da vidim da neko pali kontejnere i gura ih u izloge jer mu se nije dopalo ko seta ulicom, da li je partizan izgubio u EHF ili je dosao neki belgijanac ili portugalac turisticki u Srbiju pa se nadje neka tradicionalna volina da mu otvori lobanju jer nije Srbin...takva tradicija mi ne treba.

i da ne zaboravim, o da kradu. postoje vec brojni primeri kako su krali.

ti budi "civilizovan" i krkaj se u bulju , nas normalne Srbe ta vasa bolestina ne zanima mi zelimo tradicionalnu Srbiju zasnovanu na vrednostima Srpstva i Pravoslavlja.

dulicev jedini grijeh je hrvatsko porijeklo zbof koje prolazi kalvariju kao za vrijeme milisevica

ma jok. pa Grobar vapi da ode u posetu u Zagreb, ne bi on to ugrozavao po toj liniji... za njega tokom ovog mandata najbitnije su tri posete, dakle Zagreb, Pristina i Vatikan. to su mu neostvarene predsednicke zelje. za to ce ako treba priznati nezavisnu Hrvatsku do Zemuna, nezavisno Kosovo do Arandjelovca i Papsku drzavu bar do Zarkova.sve ce da ih usvoji da mu budu sinovi

SNS radi u korist svoje stete i ovakva igra bi mogla skupo da ih kosta.

Podsecaju me na Milosevica i njegovu nesposobnost tokom 90ih, kad je cas hteo da se igra rata, a onda je hteo da glumi mirovnjaka....pa je na kraju p0pusi0.

Takav odnos kad ulazis u borbu pa bi malo piskio a malo kakio se skupo placa.....klasicna srpska prica, Srbi jos ne znaju sta bi hteli da budu kad porastu. :roll:

jel ti to mozda radis u policiji i tuzilastvu pa znas da je nedovrseno?

nista nije nedovrseno, sve je tek pocelo.

a videcemo kako ce se na kraju zavrsiti.

ti budi "civilizovan" i krkaj se u bulju , nas normalne Srbe ta vasa bolestina ne zanima mi zelimo tradicionalnu Srbiju zasnovanu na vrednostima Srpstva i Pravoslavlja.

sta da ti kazem, onda pravac na neku cuku i bleni u nebo, moli se Gospodu da ti oprosti sto si podrzao nikolica za predsednika jer ce uskoro da prizna Kosovo teren je vec poceo da opipava pregovori se spremaju i bice gotovi pre kraja mandata ove komunjarske vlade. to ce biti sjajna vrednost Srpstva i pravoslavlja, za to si se borio i glasao, a sad uzivaj....

sta da ti kazem, onda pravac na neku cuku i bleni u nebo, moli se Gospodu da ti oprosti sto si podrzao nikolica za predsednika jer ce uskoro da prizna Kosovo teren je vec poceo da opipava pregovori se spremaju i bice gotovi pre kraja mandata ove komunjarske vlade. to ce biti sjajna vrednost Srpstva i pravoslavlja, za to si se borio i glasao, a sad uzivaj....

ocigledno da koristis neke halucinogene opijate, jer nemas nikakvog dodira sa realnoscu

Da imas znao bi da je danas u Italiji Nikolic izjavio da izmedju Kosova i EU Srbija bira Kosovo.

Back