Oliver Dulić priveden, pa pušten

Treba ljubavi ali ne može ovako.

Ovako samo dokazuju da su s' njima.

Још ништа није доказано, треба још чекати. Превиђаш да је после дванаест година квислиншког лудила,
пљачке и свеопштег разарања институција, држава Србија институционално и економски у ургентном стању,
превиђаш да је Србија у техничком банкроту, на апаратима за дисање, за одржавање виталних функција..

Превиђаш да су током више од деценије у све поре државе на кључним местима уграђени ДОСманлијски скотови.
Мислиш ли да је тај образац заобишао правосуђе? Правише мало времена је протекло од успостављања
актуелне власти за доношење закључака. Да ли знаш колико дана?

Још ништа није доказано, треба још чекати. Превиђаш да је после дванаест година квислиншког лудила,
пљачке и свеопштег разарања институција, држава Србија институционално и економски у ургентном стању,
превиђаш да је Србија у техничком банкроту, на апаратима за дисање, за одржавање виталних функција..

Превиђаш да су током више од деценије у све поре државе на кључним местима уграђени ДОСманлијски скотови.
Мислиш ли да је тај образац заобишао правосуђе? Правише мало времена је протекло од успостављања
актуелне власти за доношење закључака. Да ли знаш колико дана?

NIŠTA ne previđam, ja sam jadni administrativni moljac, ono što bi demokrate zvale SUPER EKSPERT da su ih imali ....

Sve vidim. Ako Aleksandar Vučić, a nije toliko bitan ON, važniji su mi ljudi sa ovog foruma ne vide da ja ZNAM probleme .... *ebeš onda pisanje ...

Ovo je bio stravičan i nepotreban pucanj u prazno i TO NIJE BILO POTREBNO.

Agrobnku DAJ ....,

daj TAJKUNE ....

DAJ NEŠTO KONKRETNO ....

Poslednja izmena:
ptužnica ne treba da se ograniči na dulića pojedinačno no bi trebalo obiti deo objedinjene optuzžnice za organizovanje kriminalnu grupe koja je zacilj imala ostvarivanje štete državi na sopstvenu meterijalnu korist......svi treba da budu optuženi od tadića do svih ostalih učesnika u toj krimi organizaciji d s tranci........oni su smišljeno pravili uredbe i zakone omogućavajući drugim licima da ostvaruju abnormalnu dobit na štetu dr+žave uz odeđenu proviziju koja se kretala a znamo kolko po nadimku jednog od ds ministra zvanog 10%.........treba da mi se sudi za pljačku i zdaju nacionalnih interesa srbije na sopstvenu korist.......
Ovde izgleda nešto ne funkcioniše - a to bi moglo biti tužilaštvo. Policajci koji su radili na ovom slučaju su nezadovoljni puštanjem Dulića. Neko od tajkuna i žutih političara očigledno vrši pritisak na institucije. Tužioce su postavili žuti kao i sudije pa će biti teško da se istera krivica.

Predsednik Srbije i Predsednik Vlade kao i cela Vlada treba da daju jasniju i čvršću jednoglasnu podršku g-dinu Vučiću i policiji da se nastavi ova borba pa i po cenu da se menjaju ovi tužioci koji dosta bledo i bez potrebne oštrine u kvalifikaciji ovih nedela nastupaju u javnosti.

Ako treba pojačati istražne organe onda to treba i učiniti zapošljavanjem još 200-300 novih ljudi inspektora i eksperata.

Ova borba ne sme biti zaustavljena i ne sme se dozvoliti da mafija pobedi državu. Za državu je pitanje Biti ili Ne Biti.

Tresla se gora,rodio se miš!

Ode Oliver kući pevajući.

A vi mlatite praznu slamu ovde koliko vam volja.

Još jedanput ste namagarčeni.

Dragi, za sada ... namagarčena je država i narod.

Ipak, ne može se oteti i odneti tolika plata, samoinicijativno određena ...

Svaku je uplatu CIA otpratila, samo li joj ne bude po volji .... :sad2:

Ipak, imam vere u ovaj narod. Sve će na kraju doći na svoje. :ok:

Moze centrala jednom da pogresi........

Alo Tomo.jpg

vucic je mozdao krenuo iskreno ali nije dorastao trenutku. nazalost sebe je stavio u prvi plan. a tek ona pismanca i obracanja javnosti, pa tomi.....:udriglavu:
Kakva iskrenost ? Iskren je kao i onda kad je mahao onom vrecom sa glasackim listicima .
I sta su nam rekli o kradji kad su se dokopali vlasti ? Rekli su nam da su prevaranti !
Sad hoce dokazati da su u DS teski lopovi , a oni postenjacinne , ali im nesto tesko ide .
Probace oni i da pakuju , nije im to strano !

ne znam da je neko iz ds osudjen,ali ako bude osudjen za kradju,utaju,nesavjesno poslovanje....opet ne zasluzuju da budu sa ubicama u celiji.:sad2:

Они су стари другари колико ме сећање служи. Били су убице и пре 5. октобра.

Šta je tebi ...??

Ili ... šta je meni ..??

ne znam više. :(

Што бре, колегинице? Није ништа ни теби ни мени. :confused: Негде се слажемо, негде не.

Back