Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Kazu malopre na vestima da mu je ukinut imunitet.
Pa ja ne znam šta se sad čeka ??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu malopre na vestima da mu je ukinut imunitet.
A ŠTO JE SLATAKA NOVA TRIVANKINA FRIZURICA........К'О PUSLICA JE!!!!!!!!!
neki se ovde trude da ti objasne
upinju se iz petnih zila, cisto mi ih zao.
![]()
Pa ja ne znam šta se sad čeka ??![]()
lepo vreme..prolece verovatno..
Ne bi ja nju dirao ni da me zaposle u NIS-u. Nije moj tip. Neda Arneric bi mozda mogla da prodje.![]()
ja sam bio postavio ovu temu sa ovim naslovom samo glupi mod.... ne znaju da spajaju teme kako treba.
Pravda javlja, da se u nardenih 24 sata očekuje hapšenje,
a Miljko Radisavljević, da će tužilaštvo poslati poziv Duliću za saslušanje ..??
Ko je ovde lud, a ko zbunjen. ??
e sad će lopužq kur moj da se pozove na imunitet.....i ona njegova igra oko odricanja imuniteta na televiziji je prestava za njegove lopovske simpatiozere koji izražavaju sumnjičavost povodom njegovog privođenja......u onu igru kako se on eto odriče imuniteta je smišljena u njegovom stranci lopova ds a imaju za cilj da ga prikažu kao eto nevinog i on se eto poštenjačina odriče istog a zaboravlja da kaže svojim glupim simpatizerima da je policija sastavila službenu belešku o njegovom pozivanju na imunitet i svako drugo delovanje policije po pitanju dulića zavisi od ukidanja odnosno ne ukidanja imuniteta od strane skupštine srbije...zna se procedura oko odricanja imuniteta........zna to lopovčina pa se kao on eto odriče imuniteta.....lepo mu je jedan rekao u skupštini da mu je bolje da uzme status svedoka saradnika nego da pokušava da od sebe napravi mučenika........ma bre....žvaka za seljaka je ova njegova prestava.....
Pa ja ne znam šta se sad čeka ??![]()
ma hapsenje lepse zvuci ovom /nemam pravu rec/narodu--koji je zeljan pravde i zakona...pa nek je i laz--al je lepa..
Pa što napisa crni ti da je priveden kad to nije uopšte u planu?
"Rasta Tomažiča, vlasnika kompanije Nuba investa, upoznao sam 2007. dok sam bio predsednik Skupštine, bio je u poseti s grupom investitora. Nikada mi nije bio u kući, ali sretali smo se. Treniramo u istoj teretani, imamo zajedničke prijatelje, ali baš zbog toga je morao da poštuje proceduru", izjavio je Oliver Dulić za list “Blic”.
Zasto bi Ceda koji je pre ulaska u politiku isao pocepanih patika bio aboliran ?Bilo bi zanimljivo da se Čedici skine imunitet, tj. da se izvade iz fioke dokazi za njegovo druženje u Šilerovoj i njegovu ulogu oko ubistva voljenog im viziJonara.
Zasto bi Ceda koji je pre ulaska u politiku isao pocepanih patika bio aboliran ?
Doci ce red i na njega,zato je i bila frka danas u Skupstini...onaj Andric se pogubio pa klepetao svasta![]()
ga ima obraza imalo--valjda bi prvo dinkica uhapsio....onoliko zabavljanje srbije sa skupstinske govornice i sta se desi..?? postade mu dinkic saradnik i to kakav---vodi opet finansije u drzavi....ma kako ga nije sramota..??