Oliver Dulić priveden, pa pušten

e sad će lopužq kur moj da se pozove na imunitet.....i ona njegova igra oko odricanja imuniteta na televiziji je prestava za njegove lopovske simpatiozere koji izražavaju sumnjičavost povodom njegovog privođenja......u onu igru kako se on eto odriče imuniteta je smišljena u njegovom stranci lopova ds a imaju za cilj da ga prikažu kao eto nevinog i on se eto poštenjačina odriče istog a zaboravlja da kaže svojim glupim simpatizerima da je policija sastavila službenu belešku o njegovom pozivanju na imunitet i svako drugo delovanje policije po pitanju dulića zavisi od ukidanja odnosno ne ukidanja imuniteta od strane skupštine srbije...zna se procedura oko odricanja imuniteta........zna to lopovčina pa se kao on eto odriče imuniteta.....lepo mu je jedan rekao u skupštini da mu je bolje da uzme status svedoka saradnika nego da pokušava da od sebe napravi mučenika........ma bre....žvaka za seljaka je ova njegova prestava.....

Kazu malopre na vestima da mu je ukinut imunitet.

Jeste. :(

e sad će lopužq kur moj da se pozove na imunitet.....i ona njegova igra oko odricanja imuniteta na televiziji je prestava za njegove lopovske simpatiozere koji izražavaju sumnjičavost povodom njegovog privođenja......u onu igru kako se on eto odriče imuniteta je smišljena u njegovom stranci lopova ds a imaju za cilj da ga prikažu kao eto nevinog i on se eto poštenjačina odriče istog a zaboravlja da kaže svojim glupim simpatizerima da je policija sastavila službenu belešku o njegovom pozivanju na imunitet i svako drugo delovanje policije po pitanju dulića zavisi od ukidanja odnosno ne ukidanja imuniteta od strane skupštine srbije...zna se procedura oko odricanja imuniteta........zna to lopovčina pa se kao on eto odriče imuniteta.....lepo mu je jedan rekao u skupštini da mu je bolje da uzme status svedoka saradnika nego da pokušava da od sebe napravi mučenika........ma bre....žvaka za seljaka je ova njegova prestava.....

Predstava kompletna, na žalost jeste žvaka za seljaka, kako ti kažeš jer očigledno je Dulić

došao spreman na konferenciju za štampu u subotu u podne, zna precizno šta je u optužnici, kaže i da mu je uručena,

doneo dokaze - isprave koji ga oslobađaju odgovornosti jer, on nije pravnik, ako je stvar jednom ispitalo tužilaštvo (sve vrhunski pravnici :zcepanje:), šta ima on ortoped tu dalje da se pita.

Nije slučajno da su preskočili Aleksandru Damnjanović, Dulićevog pomoćnika zaduženog za pravna pitanja tj. kako je po zakonu, a kako nije ..., nego priveli Janjića. Mada OK, već sam rekla Dulić ništa nije potpisivao već upravo Janjić, pa će biti njegova reč protiv Dulićeve, ko je šta radio, a ko je šta naređivao.

I da te informišem, taj što je uz osmeh dao savet Duliću da mu je bolje da se ponudi za svedoka saradnika i koji je barem dvadeset puta ponovio da je on advokat je VLADIMIR CVIJAN, bivši šef kabineta Borisa Tadića, koji je volšebno prešao u SNS ...

vladimir-cvijan-jelena-trivan-slap-grupa-1336330012-44057.jpg

Cvijan psovao kolegu iz SNS!
http://www.alo.rs/stari-alo/Cvijan_psovao_kolegu_iz_SNS/50927

Poslednja izmena:
ma hapsenje lepse zvuci ovom /nemam pravu rec/narodu--koji je zeljan pravde i zakona...pa nek je i laz--al je lepa..

Ti, brate Pajo, stvarno ne znas sta pricas? Da je narod zeljan pravde i zakona ne bi u drzavi Srbiji bilo 1.5 miliona penzionera, pola mladjih od 55 godina... Ne bi se na ledjima penzionera vozilo 1.5 miliona mladih, koji NE zele da tesko rade za male pare... :roll:

Ja kada tebe citam, zaista imam dilemu: [1] Da li si ti zaista lud? [2] Da li se ti zaista pravis sve vreme lud?! :think:

Ja licno mislim da se ti pravis sve vreme lud... Zbog nekih svojih sitnih, govnarskih i glodarskih interesa (nikakvi to krupni interesi nisu). A da si covek, to nisi! Moto ti je u duhu puknutog Naroda Serbskog... :whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

"Rasta Tomažiča, vlasnika kompanije Nuba investa, upoznao sam 2007. dok sam bio predsednik Skupštine, bio je u poseti s grupom investitora. Nikada mi nije bio u kući, ali sretali smo se. Treniramo u istoj teretani, imamo zajedničke prijatelje, ali baš zbog toga je morao da poštuje proceduru", izjavio je Oliver Dulić za list “Blic”.

Pustiti vodu da sva zuta gofna odu....

Postalo je moderno u zadnje vreme spominjati fašizam. Dulić se u zadnje vreme raskokodakao, kao preti mu linč i ugrožena mu je bezbednost. Dok je marisao državnu (našu) lovu i punio svoje, tatine i ko zna čije džepove, onda je bio bezbedan. Ovo danas je samo dokaz da ničija do zore nije gorela.

Zasto bi Ceda koji je pre ulaska u politiku isao pocepanih patika bio aboliran ? :mrgreen:
Doci ce red i na njega,zato je i bila frka danas u Skupstini...onaj Andric se pogubio pa klepetao svasta :zcepanje:

nije Čeda jedini koji nije imao NIŠTA kad je ušao u politiku ... ovo je činjenica :rtfm:

Čeda kada je ušao u politiku je bio vrlo mlad, a ovi drugi, pocepanih cipela su već bili ljudi ... u poznim godinama.... i ovo je činjenica :rtfm:.

Danas, svi žive veoma dobro i Boga mi imaju ... zar ne ?? I ovo je činjenica. :rtfm:

ga ima obraza imalo--valjda bi prvo dinkica uhapsio....onoliko zabavljanje srbije sa skupstinske govornice i sta se desi..?? postade mu dinkic saradnik i to kakav---vodi opet finansije u drzavi....ma kako ga nije sramota..??

sramota ? nikad taj nije imao srama.

kod malog narcisa lako je uočiti:
1. zahtijeva stalnu pažnju i divljenje
2. zaokupljen je zeljom za neograničenom moći i uspjehom
3. ima veličanstven osjećaj samovažnosti

Back