Debeli Sava
Veoma poznat
- Poruka
- 10.246
Da je prava država dobro bi se on oznojio da objasni odakle mu pare za ove satove.
http://www.ebay.de/itm/CERRUTI-NEU-...soires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4603c91aef
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je prava država dobro bi se on oznojio da objasni odakle mu pare za ove satove.
![]()
Verovatno Dulić i jeste nešto muljao ( a ko nije ?! ), ali ovaj desni sat nije taj koji kurir kaže da jeste.
Evo Chopard kolekcija - Mille Miglia - Ima par sličnih, ali definitivno nisu isti...
Za Tag Heuer može da proveri neko koga ne mrzi (ako ima takvih) ali sam poprilično siguran da ni njega neće naći...
Narod je jedna velika ovca. Svakom ko bar malo misli glavom jasno je da ova vlada ne moze izvesti zemlju iz krize.Sta koga briga koje satove nosi Dulic i ekipa .ako je kriv neka ga optuze i neka mu sude a ne ovako preko medija da se sepure i pricaju prazne price.Narode ne zivi se od afera i trac prica gledaj jadni covece od cega zivis i kako zivis.Sve je poskupelo, nema onih 100.000.000. evra sto ih je oebcao sta bi sa tv pretplatom koju je obecao da ce ukinuti sta bi sa smanjenjem pdv-a zar vam nije jasno da te ga opet popusili.
Nemoj da me zasmejavas ja zutace ne podnosim i jedino od njih vise mrzim ove prevrtljive naprednajke.Vidi, vidi ko nam to brani ortopeda i racionalizuje njegov kriminal...
![]()
Verovatno Dulić i jeste nešto muljao ( a ko nije ?! ), ali ovaj desni sat nije taj koji kurir kaže da jeste.
Evo Chopard kolekcija - Mille Miglia - Ima par sličnih, ali definitivno nisu isti...
Za Tag Heuer može da proveri neko koga ne mrzi (ako ima takvih) ali sam poprilično siguran da ni njega neće naći..
Nemoj da me zasmejavas ja zutace ne podnosim i jedino od njih vise mrzim ove prevrtljive naprednajke.
Dakle neka se okane price i neka konacno predju sa reci na dela.Gde su milijarde i sa bi sa onim silnim obecanjima.Afere se potezu a nikoga od jacih igraca nisu uhapsili ko ej pokaro izbore, sta bi sa strajkom do smrti, kopa li se kanal do Vardara .....![]()
Pa eno ga drugi s' leva.
btw. lepše izgleda onaj prvi u silver opciji
Ovde besedimo o subotickom mafijasu Dulicu. To je tema.

Izgleda da ti nisi nikad bio u Subotici cim Dulica nazivas Subotickim mafijasem![]()

Liči, ali nije isti...
Mislim da se ovde bolje vidi:
![]()
Za Tag Heuer može da proveri neko koga ne mrzi (ako ima takvih) ali sam poprilično siguran da ni njega neće naći...
Vec sam postavio to je 100% ovaj isti sat "Ceruttui 1881 - Roma grande" 189e (Original naravno )
kod nas je ok 23,000 din
http://www.ebay.de/itm/CERRUTI-NEU-...soires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4603c91aef
![]()
Da, to je izgleda taj...
Znači, slagali su za sat(ove), a i ona priča o kolima punim para zvuči nebulozno...
I reshetke ce mu izgledati malo nebulozno,ali naviknuce se on.
Podržavaš laži i dezinformacije?!
Da, to je izgleda taj...
Znači, slagali su za sat(ove), a i ona priča o kolima punim para zvuči nebulozno...

Pogledajte prilog 255981
samo 55000 evrića košta mehanizam sata
Evo naso sam i taj Kuriror sat od 55,000e
"Carrera Sprint Automatic" 155e Original
Isti je sat samo druga boja.
http://www.idealo.fr/prix/982507/carrera-sprint-automatic-4355288.html