Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno je sport stalno takmicenja u necemu,tu su uzivo prenosi a veoma malo,skoro simbolicno stavljam u odnosu na sve ono sto se desava.zatrpavas temu
Ne spamuj temu, možeš li kako?Stalno je sport stalno takmicenja u necemu,tu su uzivo prenosi a veoma malo,skoro simbolicno stavljam u odnosu na sve ono sto se desava.
Vi pisete o nebitnoj politici na temi i o sportu i ogadite ovo maksimalno,koljete se oko dva nebitna kluba,ne postujete takmicare,ne postujete igru i usudjujes se da mi nesto napišeš?Sram vas bilo sto se blamirate odrasli ljudi.
Sve sto ima veze sa ovim stavljam jer je fantasticno,konacno mozemo da se vidi Olimpijsko selo,pripreme takmicara,posete Francuskoj dok traju Olimpijske igre.
Kako se priprema za takmicenje,kakav je dan takmicara a kakav kad se ne takmice.Ovo je jedinstvena prilika kad je sve to prikazano dostupno javnosti jer je u suprotnon privilegija takmicara i bogatasa koji imaju para da odu tamo (sve je mnogo skuplje za vreme jednog ovakvog dogadjaja iako su i regularne cene svega ekstremne za nase uslove).
Ceo zivot se ovo cekalo da se vidi kako izgleda deo svega nedostupan svima i fenomenalno je sto smo u mogucnosti da ispratimo skoro sve.
Jos danas,sutra prekosutra i kraj a do tada da uzivamo u sportu i svemu vezano to jer se ovo desava jednom da imamo makar i ovako pristup.
Mozda za cetiri godine ne bude moguce da se isprati.zbog necega ili ne bude ova izvanredna situacija da je moguce uzivati u mnogo.cemu,zato uzivanje.na maksimumu ide sad.
Sve zajedno je uzbudjenje,adrenalin i sreca ali i onaj deo gde se ne ispostuje sve sto treba da bi ovo bio sport kao sport a ne jos toliko toga cega ima a da nije sportski.
Ne pisite besmislice jer ovde stavljeno je u skladu sa temom,u skladu sa pdf-om i ne spada u spamovanje ni po jednom kriterijumu.Ne spamuj temu,
Da se vratite na sport i kacite sta treba stalno ne bi stavljala sve u vezi ovoga ja al' vi nece te a neko treba,e sad sto me interesuje jedino sport i to da se sport vrati sportu a vama smeta je vasa stvar,ne moja.možeš li kako?
Za 25min se bori.Aleksandra Perisic u polufinalu tekvondo !!!
Ne smaraj i ne spamuj.Ne pisite besmislice jer ovde stavljeno je u skladu sa temom,u skladu sa pdf-om i ne spada u spamovanje ni po jednom kriterijumu.
Da se vratite na sport i kacite sta treba stalno ne bi stavljala sve u vezi ovoga ja al' vi nece te a neko treba,e sad sto me interesuje jedino sport i to da se sport vrati sportu a vama smeta je vasa stvar,ne moja.
Ne dosadjuj.Ne smaraj
Ne odredjujes ti sta cu da pisem.i ne spamuj.