Olimpijske Igre Pariz 2024

mene nije sramota, ja i dalje mislim da pojma nemaju

Mnogo si se ucutao nakon poraza Alkaraza, sada naravno i vaterpolisti pojma nemaju,jadan lik si.Hranis se mrznjom prema uspjesima svojih zemljaka bas si jadan.

A sta si ono govorio kako Nole nikada nece dobiti Alkaraza vise i kako ce mali da obori rekorde Noleta xaxxaxaxaxaxaxaxa.Nole sa 37 godina vodi 4 - 3 u pobjedama protiv Alkaraza koji je u najboljim godinama xaxaxxaaxxa.I to ti je taj strasan igrac

Screenshot_20240808_174001_Chrome.jpg

Evo šta je Precednik napravio sa obećanim velikim nagradama. Uništio je ljude. U igri za medalje su ostali vaterpolisti i košarkaši koji su financijski zbrinuti,, pogotovo košarkaši.

Mnogo si se ucutao nakon poraza Alkaraza, sada naravno i vaterpolisti pojma nemaju,jadan lik si.Hranis se mrznjom prema uspjesima svojih zemljaka bas si jadan.

A sta si ono govorio kako Nole nikada nece dobiti Alkaraza vise i kako ce mali da obori rekorde Noleta xaxxaxaxaxaxaxaxa.Nole sa 37 godina vodi 4 - 3 u pobjedama protiv Alkaraza koji je u najboljim godinama xaxaxxaaxxa.I to ti je taj strasan igrac
jadan si ti bosančeros što ti je nolo jedini život što imaš
a da i da dolaziš u arenu da glasaš za šapića:hahaha:

Ja sam stvarno budala kad za nesto kontaktiram srpsko novinarstvo..
Pazi ovo , sad je finale skoka u dalj zensko...
I posto ja nisam gledalac TV, a pre dva dana sam gledao sve najave TV i to kako je spanovicka izjavila da je ona i nole dosli po zlato , nema sumnje , trt mrt....
Kad vidim 12 no srb ...
I pogledam clanak, ono analiza kako je spanovicka bila tesko povredjena i da je to uticalo i na treninge i na formu i na skakanje ...pa ebote, pre dva dana izjave spanovicke da je dosla po zlato , a ne da je u tuc muc formi i povredjena....

Ili je spanovicka prolupala ko klasican srpski idiot u ovih 10 godina ili nije ni rekla ono sto su naveli da je rekla, tj da su novinari samo pakovali ebe se njima sto niko ne izgovara ono sto napisu.....niti imaju info niti im treba da bi drzali narod u utisku tacnosti....
Ona jedva da je mogla da skoci sa 70% snage, a oni je predstavljali kao zdrav ko dren jos mu cvrci snaga iz tela...sportista....kao karl luis kad je osvajao medalje u los andjelesu , ali tad pogledas tog karl luisa i vidis prsti covek od snage i utreniranosti...

Inace mnoge sportske kladionice daju svoje nagrade za zlato na oi...
mozart mislim da daje po 2 mil dinara, nisam siguran da li po igracu ili po sportu....
Ali video sam jos par kladionica daje nagrade za oi...sto je lepo od njih , da ublaze pompu....doduse davali su i za neke druge sportske dogadjaje samo raja koja ne zivi pored kladionica ne zna...

Back