Olimpijske Igre Pariz 2024

Gvideti se vozi na Terzicevom radu.
Bojim se da zenska odbojka nije u dobrim rukama.
Tijana ce za par godina biti za zamjenu,a ako ne bude kvalitetne zamjene tavorit cemo u sredini i medalje ce nam postati nedostupne.
Nemamo mladjih igracica koje mogu stare zameniti kvalitetno, nema vise Brankice Mihajlovic, Milene Rasic, nema ko da zameni Maju Ognjenovic, nemamo vise taj kvalitet, videcemo u buducnosti sta ce biti.

Od reprezentativnih sportova, zenska kosarkaska reprezentacija je na mene ostavila najbolji utisak, i tu je smena generacija u pitanju, bilo je padova ali odigrale su dovoljno za prolazak u cetvrtfinale i sutra sta bude protiv Australije, nisu ni tu bez sansi ako odigraju recimo kao protiv Kine.

Uh.
Kakvi smo baksuzi, nećemo nijednu medalju iz timskih sportova uzeti.
Malopre sam pitala kako ne znam da se zivi,od cega,besno izadje napolje,niti neki lep komentar a ja ukocena,mucnine,spavam,eto besan.
Sve se raspalo toliko promasaja ima,KiM,presevska dolina,znas kakav je zivot uopste u ostatku zemlje od PO do Golubca,pitanje od cega preziveti gde god da se zivi kad nekom izostaju finansije iz inostranstva i sve stoji u mestu i stoji ne mrda ili ide u smislu da umiru ovaj,onaj.
Svakodnevnica je to sto si napisao.
Ovo ovde je bezanje u odmor,toliko sportova,toliko ekipa.Ima lepih snimaka
na sve strane i odmor se nadje.
Imaćemo 3 medalje, uzećemo samo u rvanju još.
Dvesta hiljada evra Djokovicu i njegovom treneru,dvesta hiljada evra Arunovicki,
dvesta hiljada evra Mikecu,dvesta hiljada evra njihovom treneru.Od narodskog poreza se te pare bacaju na ljude koji lepo zive,pa samih dvesta hiljada evra je dovoljno za stan i manji posao da sunce sine zauvek dostojanstveno da se zivi.
E to je znacenje pojma baksuznog naroda gde vecina nema nekretninu na svoje ime u vlasnistvu vec deli ako ima nesto a podeljeno se ne renovira jer ako se proda pare ulozene ne mogu da budu vracene.
Ili,cesce nema para za renoviranje i ako ima trebaju za nesto bitnije zdravstveno.
Druze,da li shvatas da mnogi nemaju para za dopune koliko i kad treba vec se.stedi.
Stedi se na svemu.
Mrzim reprezentativni sport!
Od njega svakako nemas nista,nemas razloga da ga volis a ni da ga mrzis.

Razumem ovo,vecini je zivot sjeban te reflektuju na sport al' non-stop tako,kako ti to ista resava u realnosti daj otkrij tajnu da svima kojima treba da krene krene na fenomenalno.

Muka mi je i smrzlo mi se rame,bolovi,ne mogu da jedem te ono,mozda pomogne.

Sjebavam se i ja oko rezultata nekad ne znam zasto al' je tako....Al' te medalje nije osvojila Srbija vec pojedinci koji ce da budu basnoslovno nagradjeni.Tu su moguce odgovorni mediji sto loze narod da je medalja "naša" a narod od toga nema nista .

Poslednja izmena:
U odnos na proslost i one daleke olimpijade ova je i vise nego postena sto se tice sudjenja...Moze to i bolje sto se tice profesionalizma, ali nema namestanja koliko je bilo recimo u dalekoj proslosti ili koliko ima u nasim ligama u kojima se namesta od najmladjih kategorija...Dakle, to nije lako i za to treba odati priznanje...Svet je pokazao da ce trajati...

Back