rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.563
Posto jedan komentator vec godinu dana gura rijec anticipacija u svakom svom prenosu proguglam i i dalje mi nije jasno koji k. je koristi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni klubove od devedeset seste..
Србија више и нема навијаче у правом смислу те речи.
Da..
Нема ту велике тајне.
Jbg.Као што је све остало у овој земљи наопако постављено и спорт је окренут наглавачке..
I.jos jedan,vaterpolo da se odrzi kontinuitet.Држава треба да финансира искључиво базичне спортове, атлетику, гимнастику и пливање.
Ima smisla.Гради одговарајућу инфраструктуру и подржава организацију. На тај начин се ствара широка база младих људи који су оспособљени да се даље оредељују за спортове према афинитетима и физичким предиспозицијама, фудбал, кошарку, одбојку, рукомет, ватерполо итд.
O.da.Међутим, Србија готово све што има улаже у (пази сад!) професионални спорт!!!
Tog sporta nema od devedeset seste.Највећи део иде у фудбал и то нашим најјачим професионалним клубовима који би по природи ствари требало да остварују енормне профите. Граде се фудбалски стадиони широм Србије на којим ће да играју клубови нижег ранга такмичења за које зна шира околина док су у другим деловима Србије углавном мало познати. И као шлаг на торти, национални стадион, као за репрезентацију која се отприлике пласира на светска и европска првенства када одлуче да се повећа број репрезентација које учествују и ту одигра пар утакмица у групи, па кући.
Да парадокс буде комплетан, фудбал је олимпијски спорт, а ја не знам да ли је репрезентација Србије икада успела да се квалификује за тај турнир.
blasfemija i kad neko overi od zna se cega
daleko bilo.Vaterpolo npr.svi igraju preko i entuzijasticno ovde jer nemaju.nista.Сви успеси на великим такмичењим постигнути су упркос, а не захваљујући систему.
.
I drugi ćemo izgubiti.Kako nam selektor unakazi dobijen prvi set protiv Italije, sta covjek radi ovo je nerealno.